Tugceulusoy Kızlar ben sigarayı bile rahatça bıraktım ama bi türlü koladan vazgeçemiyorum ama bebeğe zararı da var biliyorum ne yapmalıyım 😔😔😔
Homozigotmutant Tugceulusoy valla ben çok zararlı olduğunu bilmiyordum seni üzmek istemem ama çok kötü hikayeler duydum 5 ayda 4 bardak falan içtim şimdi çok üzülüyorum keşke içmeseydim . Ama şükür bi sorun yok
cimennbayann Tugceulusoy bırakmalısın canım bebeğin kilosuna gelişimine çokzararlı kolada kafein olduğu için plasentadan direkt olarak bebeğe geçiyor kafein
deletedmom04 Tugceulusoy tarçınlı elma kaynat iç şeker isteğini azaltacak ve kola istemeyeceksin tarcini bol at
elifincennetkusu Tugceulusoy içindeki bi kaç şeyden dolayı zararlıymış ama mesela haftada 6 bardak içiyorsan 2 bardağa düşür. Kola yerine daha minnoş şeyler içmeye çalış mesela milkshake 😂🍵🍵
cimennbayann Zagrozunannesi tüm gazlı içeceklerden uzak durmak Lazım canım kafeinli hepsi meyveli soda da pek tercih etmemek lazım soda hariç o doğal olduğu için sorun yok doktor bu şekilde söylemişti bana
Zagrozunannesi cimennbayann canım çok istiyo ama yudum yudum ıcıyorum 22. Haftadayım ınsallah bı sorun olmaz🤗🤗
cimennbayann Zagrozunannesi ara sıra kendini ödüllendir tabi yarım bardak falan iç ama daha fazla içme canım ben öyle yapıyorum Bende 35+4üm birşey olmaz Allahın izniyle