eylulunannesi 2 3 gündür bir çok kişiden duydum sormak istedim denemeden size de 🌸 bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Akademisyenanne eylulunannesi kuzenime yaptilar. Bir bardak suyun icerisine koymuslar. Ben gormedim yapilirken. O dogum icin hastaneye yatmisti. Sancisi baslayinca suya otu koyup ayetel kursi, nas, felak ve meryem suresini okumuslar. Kolay oldu dogumu🙏🏻
Myisland eylulunannesi ben ilk dogum olmasına rağmen 3 cm açıklıkta suya atmıştık 5 lt suya yerinin büyük olması gerek 5 saatte dogurdum sonra. dualari falan var zaten.
El_mu Ablamın eltisi 4.dogumunda kullandım dedi diğer üçüne göre daha kolay oldu hemen dogdu dedi acılması hemen olmuş
sevgitekes El_mu aynen bizde bebek görmeye gittik bir hafta önce doğum yapmış o otu hastanede kaynar suya koymuş çiçek açıldıkça rahim açılmış hızlı bi şekilde rahat doğum olmuş
BuluttSecil El_mu bunun otla alakası olmayacagını düşünmediniz mi hiç ? Zaten hanfendi 3 doğum yapmış. Nispeten kolay olması beklenir
El_mu sevgitekes Evet etkisini cok gordum dıyen var, zaten Allahtan beklenıyor bu cunku onum ayetleri sureleri suya okunuyor
El_mu BuluttSecil Ben düşüncemi belirtmedim sizde fark edemediniz sanırım soylediğini aktardım, hem bırıde ilki daha kolay ikinci zor oldu demiş bunun 3le 5le alakası yok rahim eski haline dönüyor sonucta
GoncaS 6 ay önce suni sancı ile Doğum yaptım şekerim olduğu için bebeği 40 haftalıkken almamız gerek dediler daha 1 cm açıklıkla gittim yanımda annem vardı MERYEM ana otunu ise görümcem suya koyacaktı ben hastaneye yatıp sancı verildikten sonra koymuş duasını okuyup annem aramış goncayı Doğuma almışlar diye gidip ota bakmış ot kendiliğinden açılmış sancıyı çok çektim 13 saat ama Doğunum 10 dk bile sürmedi çok şükür ben otun ve edilen duaların faydasını gördüm Allah’a şükürler olsun 🤲
Burcuefra Saatlerce sanci cektim acilmam olmadi otu suya koyduklari gibi 1-2 saatte acilmam 10 cm oldu ben gercekten yararini gordum.