gulsahygt07 ikipasaannesi araştırmada kadın Doğum doktoru Burçin hoca var ama ben araştırma hastanesinde radyoloji profu Hakan artaşa gittim çok ta memnun kaldım
sdsd ikipasaannesi medicalde zeynep doğan artaşa gidiyorum suan 130, asker polis anlasmalı oldugu kuruma 105 tl ödedim bu hafta
sdsd ikipasaannesi ayrıntılı ultrason ünv hastanesinde yapılıyor sadece, 3 hafta kadar önce randevu almak lazım mıs
sdsd gulsahygt07 en güzel haftalarınız tadını cıkarın 😊30 dan sonra felaket ağrılar basladı 🤦🏻♀️ hayırlı doğumlar olsun inşallahh, hastane doğum ücreti hakkında bilginiz var mı? doğuma foto dahil mi sanki öyle bir duyum almıstım
sdsd gulsahygt07 ay inşallahh öyledir, 2700 civarı duydum tam net bilmiyorum sormayı unutmusum 😊 çok memnun oldum görüşmek üzere
sdsd gulsahygt07 canım bir sey sorucaktim elazığlımısınız? önerecegınız fizik tedavi doktoru var mı? ben suan hiç yürüyemıcek durumdayım kalca ve bel agrımdan şiddetlendi
gulsahygt07 sdsd Zeynep hoca benim arkadaşım bugün akşam beraberdik ama isminizi bilmediğim için diyemedim 😔
sdsd gulsahygt07 instagramınız var mı ☺️sedaemreyldrm kullanıcı adım eklerseniz irtibatta oluruz hep 🤗💕