Raziye26 Bayanlar 6 haftalık hamileyim kesem göründü 2 hafta sonra kalp atışını duyabileceğimi söyledi doktor. Fakat göğüs ağrısı ve hafif yorgunluk dışında bende bir değişiklik yok.. Mide bulantısı hiç yaşamıyorum normal mi
Nazlisezgin Raziye26 32 olduk daha yeni midem bulanıyor ara sıra onun dışında ne bulantı ne tiksinti hiçbişey yaşamadım 😆
ceycey_1992 Raziye26 bende 6 haftalığım benim bulantım bu hafta basladi kafami kaldıramıyorum olmamasi çok güzel şey bence ☺️
GulinMert Raziye26 12+6 yiz bir kaç sabah hafif olmak kaydıyla hiç midem bulanmadı şükür Dua et böyle devam etsin
Esqes Kalp atışını duyduktan sonra çoğu hamilede bulantı başlıyor ancak bazılarında hiç başlamıyor bulantıya takılmayın ayrıca daha çok yeni
Aysegulll94 34 haftalığım bende 30 haftalıkken bır kere kustum onun dışında hiç kusma bulantı olmadı yani herkeste olmayabılıyor ne guzel işte😁
Mebos Raziye26 bulantı olmasın dua et canım benim baştan beri bulantım yok sadece kokulara tepkim oluyor arada ama bulantım kusmam olmadı 11 haftalık olduk çok şükür sadece bel ağrısı kalça ağrısından başka sorunum yok inşallah mide bulantın olmaz
Raziye26 Çok sağolun bayanlar çoğu arkadaşımın hep şiddetli olmuştu bulantıları ilk hamileliğim acemiyim ben de olmayınca bulantı bir problem olabilir mi diye düşündüm çok sağolun rahatladım en azından :)
Ayse_Gul Raziye26 4 haftalıkken öğrendim şuan 29. Haftadayım ne bulantı ne bi ağrı hiçbiri olmadı çok şükür 🤗 hatta doktora benim hiç belirtim yok üstelik göbeğimde çıkmıyor diye ayda 3 kere gitmişliğim bile var 😂🤷🏻♀️
Defnenaz 5+0’ım. Akşam aniden göğüs ağrım geçti. Normal değil değil mi? Her başlıkta yazıyorum kafayı yicem
Raziye26 Defnenaz hemen bir beta testi yaptirin aklınızda soru işareti kalmasın. Bir şey yoktur umarım
Ecemsbaby Raziye26 şanslısınız ne güzel 😊 olmak zorunda da değil benim de 6.haftada başlamıştı bulantılar baya zorluyor insanı
EngucluAnne Raziye26 mide bulantisi tiksinme hiç birşey yaşamadım ilk 3 ayim da halsizlik dışında hiç bir belirtim yoktu canım 12.haftamdan sonra halsizlikte kalmadı şuan öyle rahatım ki sanki hiç hamile değilmiş gibiyim şuan 18 haftalık olduk kızımla çok şükür
Canliva Raziye26 ay olmasın daha ne istiyon 9haftalıgız ve bylantıdan su içsem cıkarıyom kafayı bozcam