[silindi] Zelss randevuya gitmeden önce instasını incele.. Ne demek istediğimi anlayacaksın😍 Düşünün Ankara da oluşunuzu kıskandım😪
Busra006 Zelss Cem Atabekoğlu özel muayenehanesi var next level’de doğumu cebeci tıp fakültesinde yaptırıyor çok ilgili ve bilgili bir prof. dr. kendisi tavsiye ederim 😊
Kalphanem Zelss Çukurambar -Hekim Center Dr. Fatma Bolkan ♥️ Ankara’da tek bence öyle ilgili öyle güzel 🌸
Ilknur_emin Ben mardindeyim görev nedeniyle ailem.falan hep ankarada doğuma oraya aslıhan yaziciogluna gidicem canım inşallah tabi henüz erken ama kuzenlerim aslıhan hocayla doğum.yapti hâlâ Allah razı olsun derler
[silindi] Ilknur_emin evet o kadında bi Harika. Zaten ne kadar güzel kadın doğumcu varsa o hastanede toplanmış 😍
Cerenyrt Ilknur_emin [silindi] evt iyi doktorlar ve koru devlet hastanesine dönmüş aşırı kalabalık🤨 önermeyin duyan gidiyor 😂😂
Zelss [silindi] evet onları inceledim baya popüler doktorlar bazilarida popüler olanlar yoğunluktn fazla ilgilenmiyor diyorlar
[silindi] Cerenyrt 🤣🤣🤣🤣 ama zaten instada çok aktif oldukları için artık bu meşhurluğu gizlemenin yolu yok 🤣🤣🤣
seyma281015 Ankaradayım ben, maddi durumum çok iyi olsaydı eğer Aylin Anıl Arslan’a giderdim kesinlikle