Gizemokuyan Merhaba hamiş anneler bende bigün bekliyordum buraya Doğum hikayemi yazmayı ve daha yeni kısmet oluyor 02.09.2019 saat tam 13.00 da kızımı kucağıma aldım çok şükür sağlıklı bi şekilde inşallah darısı bekleyen annelerimize doğumumdan bigün önce senide gitmiştik ailece girdik çıktık felan bana hafif kasılmalar geldi eve gittim duş aldım komşum kahve içmeye davet etmişti ve kasılmalarım orda daha çok olmaya başladı kalktıktan sonra eşime dedim yürüyüş yapalım yürüyüş yaparken daha kötü oldum eşim dedi hadi hastaneye gidelim bindim arabaya gittik alttan muayene ettiler ve 1 santim açılmam var diye eve geri gönderdiler eve gittim çok kötüyüm ama az kaldı bayılacam sabaha kadar acısına dayanamadım eşimi uyandırdım sabah 7 de hastaneye gidelim dedim üstümüzü giyindik gittik ve 2 cm olmuştu doktor yatış verdi ben sanıyorum kendi sancımı çekiyorum meğerse bana suni sancı vermişler ama ben acıdan kuduruyorum dayanamıyorum eşime diyorum git konuş beni sezeryana alsınlar oda normal istediği için hayır diyor yürüyorum hastanenin içinde çömelip kalkıyorum sancı gelince tuvaletim geldi sanıyorum tuvalete gidip duruyorum uzanıyorum inanılmaz bişey sancı ya nstye bağlıyorlar sancı çıkmıyor en son saat 13 e doğru doktor baktı açılmama ve dedi Harika ilerlemiş dedi hadi seni Doğuma alalım geçtim ve çok şükür 2 ıkınmada doğurdum ama bende hiç beklemiyordum kendimden bu kadar dayanıp erken doğurabileceğimi hep dua ettim Allah’a sizde edin gerçekten rabbim yardım ediyor ve kızıma kavuştum rabbim hepinizi bir sancıda kurtarsın 🙏