Rbidrmz Ya arkadaşlar trenyolda ahşap sepet beşikler var ya çok uygun 500 lira falan almayı düşünüyorum da sağlamlık ve kalite açısından nasıl acaba resim atmak isterdim fakat atamıyorum 🤷♀️
Akademisyenanne Rbidrmz acaba gormeden almasaniz mi? İnternetten cok guvenemiyorum ben. 500 lira da cok pahali geldi bana. Letgoda 200 lira falan onlar.
Ecemsbaby Rbidrmz sepet beşikler kullanışsız diye duydum hep canım biz uzun süreli kullanalım diye büyüyen beşik aldık
Rbidrmz Akademisyenanne bnde öyle düşünüyorum da kıbrısta olduğum için burda 1000 lira canım int almak zorundayım kararsızım açıkçası ya herkes memnun kullanışlı diyor fakat trendyol olduğu için biraz güvenir gibiyim ama hala düşünüyorum 🙄🤔
Akademisyenanne Rbidrmz benim cevremde de kimse onermedi :/ alan kuzenlerim hep pisman. Ne koycak yer bulabiliyorlar, ne kullanabiliyorlar. Biz letgodan park yatak aldik. En azindan sonrasinda oyun alani olarak da kullanabiliriz. Hem tasinabiliyor. Kurmadik daha. Kapali halinin fotografini paylasayim. Fikir olsun🤗🌸 https://hizliresim.com/an8aBR
Sebogelin Rbidrmz bende aksine trendyola hiç güvenmiyorum. Ordan ne zaman biçrt almış olsam hep iade ettim. Resimlerde kaliteli görünen şeyler çok adi geldi bana hep
Rbidrmz 26mrv evet bnde alacaktım da sağlam değilmiş canım kurulum videosusun yorumlarına baktım da hep sıkıntılı
Rbidrmz 26mrv pardon başka markaya çok sıkıntılı demişlerdi karıştırdım acaba ebebk deki nasıl alan varmı arakadaşlar
Sccr37 Bende sepet besik istiyordum. E bebek de 1300 lira istiyorlardi. Aynisini letgodan 300 liraya aldim.🙃
Rbidrmz Sccr37 bnde istiyorum da marka öneririmisiniz çünkü civile baktım çileğe de n11 e de farklı farklı markadalar uygun ama sağlam kaliteli olmasını istiyorum
Rbidrmz Ecemsbaby ben tayiniyim ya canım kıbrıstan turkiyeye gelince yapicam mecbur odasını ama tek beşiği olacağı için ondan alayım dedim teşekkür ederim fikrin yorum için😊🤗
26mrv Sccr37 görünüş olarak güZel ama fiyat biraz fazlaymış sepet beşiklere göre ne farklılığı var bilmiyorum 🤷🏼♀️