Nazife_Umay2019 Kızlar öncelikle hepinize hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin rabbim 🤲 planlı sezeryan olacaktım sağ kasığımda fıtık olduğu için normal Doğum olsa bebeğin boğulma ihtimaline karşılık 30 Ağustos gününe sezeryana karar verdik doktorumla. 34.haftadan itibaren doktorum kızımın Doğum kanalında olduğunu söyledi ve beni korku sardı erken gelecek diye. Arabaya binmedim evden çıkmadım merdiven çıkmadım çok korkmuştum. 29 Ağustos sabahı tuvalette giderken bacaklarıma suyun aktığını hissetim ve doktorum hemen gel dedi herşeyim arabanın arkasında hazırda bekliyordu hemen gittik saat 11 de yatışım yapıldı ve meleğimi 13.31 de kucağıma aldım çok şükür 🧿 spinal oldum iğneden çok korkuyordum ama inanın korkulacak hiçbirşey yokmuş kendinizi kasmayın.benim ameliyat anım korkuttu bi anda üzerime 5 6 tane yeşil örtü attılar noluyor ya dedim ebenin biri karnıma bastırmış sallanıyorum sedyede far ediyorum ama his Yok acı Yok sonra bi baktık ki eşimle karşımızda bir melek bize bakıyor 😍 eşiniz mutlaka girsin ameliyata ne çektiğinizi görmeli 😊 ben ameliyathanede 3 defa kustum çünkü ama çok rahatlattı beni kusmam . Size tavsiyelerim sakın Nazlanmayın ıyuşukluk geçmeye başlanınca ayaklanın ben 2.günğmde dik yürümeye başladım ağrılarım tabiki oldu ama geçiyor hemen. Göğüslerinize Doğum yapmadıysanız mutlaka krem kullanın öncesinde Benim göğüslerim yara oldu her seferinde ağlıyorum. Çözümü gümüş kapakta buldum tavsiye ederim. 2 günde toparladı göğüslerimi çok şükür 🤲 durumunuz varsa gümüş kapak mutlaka alın . Benim hikayem bu kadar Allah hepinize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kalın güzel anne adayları ❤️
Deletedmom00170 Nazife_Umay2019 saglikla büyüsün bebek♡ Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙
Nazife_Umay2019 Deletedmom00170 amin amin inşallah 🤲 Allah’ım hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲