SusamNur Merhaba kizlar. Çok şükür bende sağlıcakla 1 hafta önce bebeğimi kucağıma aldım. Bizim hikayemiz şöyle oldu ben sürekli yürüdüm 13 kilo aldım hamileligimde olabildiğince dikkat etmeye çalıştım. 40+4 olmuştu hala ne sancı ne açılma doktorum 41 e kadar bekleyelim dedi suyu konumu gayet iyiydi catimda iyiydi çok rahat doguracaksin dedi ta kiiii Son muayeneye kadar 6. Aydan beri kafası aşağıda olan bebek kanaldan çıkmış gülüyordu. Doktorum profesördu ve sen bu çocuğu normal doguramazsin suni de versem boşuna cekersin direk sezeryan dedi. Allah'ım öyle korkuyordum ki sezeryandan kesilme hissi sonradan süt sorunu filan. Bir de kendimi hep normale alistirmistim. Bu akşam alalım dedi. Eyvahhh ben Yusuf Yusuf 🤭 Neyse hemen kardeşim valizleri almaya gitti bizde annemle hastaneye yatis işlemleri için gittik. Eşim şehir disindaydi hemen aradık oda yola cikti. O sırada kordon kanı için bazı görüşmeler yaptım damar yolu açıldı kan aldılar din hocasini aradık ne okuyalım beklerken diye 113 bismillah 113 elham 113 kulhu yu okuyun dedi annemle okuduk gerçekten de psikolojiktir belki ama rahatlatti sonra akşamüstü sedyeyle geldiler bir de önlük getirdiler eyvah dedim benim korkudan çişim geldi bı yapıp geleyim😂 giderken hep bebeğimi kucağıma alacagimi düşündüm epidural yapıldı hemşire başımda durdu yanagimi okşadı o beni çok rahatlatti. Sonra bebis doğunca ağlama sesini duydum ya ayy o an bende ağladım 🤗 ağlıyordu yanagima verdiler ki sustu. Agrilarim yeni yeni geçiyor size en büyük tavsiyem kimselere normal olacak demeyin nazar olabiliyor. Bebisle ilgili tavsiyem de fermuarlı tulum çok işe yarıyor ozellikle gece pratik oluyor pişik kremi yerine sarı kantaron ve saf zeytinyağı karıştırıp fısfıs kutusuna koydum ıslak mendil yerine de disk pamuklara sıcak temiz su koyup siliyoruz hiç pişik olmadı. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bu arada bende öyle lohusa depresyonu filan olmadı gelen gidenlere de çok seviniyorum halimi görüp çok durmuyorlar zaten. Millet abartiyor kimseye bakıp kendinizi sartlandirmayin benim sütüm de çok geç geldi sarılık olmasın diye hemen mama verdik ama emzirmeye devam ettim yeni yeni gelmeye başladı bu yüzden de suçluluk hissetmeyin nasıl olsa gelecek süt beyinden geliyor hep iyi düşünün iyi olsun tatlı anneler 😊❤️🌺
Lovelies SusamNur Allah analı babalı büyütsün epidural cok can yakıyırmu ? Galiba bendede sezeryan olucak gibi acılmam falan da yok🤷♀️
SusamNur Lovelies yok zaten kısa sürüyor korkmayin benimki ilkinde beceremedi hatta 3. De oldu korkmayin