kusananne Aranızda devrekli olan var mı acaba? Ben gebzedeyim doğumu devrek devlet hastanesinde yapabilirim taşınmayı düşünüyoruz. Bilgi verebilecek olan var mı acaba? 🙂
Erenes kusananne Devrek te yapmanı istemem canım Çaycuma 30 dkka sana Çaycuma devlet hastanesi ne git canım orda İsa dürümlü var normal doğumu bile kendisi yapıyor bütün Devrek bartın Çaycuma ona geliyor şiddetle tavsiye ederim istersen Instagram'da bak yada face'de İsa dürümlü diye
Esoikra kusananne devrekte kadın doğum yok caycumada isa bey var onu tavsiy e ederim herkes çok memnun ve çok ilgili nasipse bnde onda doğum yapcam
kusananne Erenes eşim o taraflı benim, koskoca hastanede doktor olmadığını falan duydum ama kadın doğum vardır diye düşündüm hep. Peki ben hiç devlette muayene falan olmadı doğum zamanı gidersem alırlar mı beni
Erenes kusananne bir kere muayeneye gitmeden canım o dediğim.doktora herseyininiz getirin doğumu sizde yapmak istiyorum diyin alır tabikide
Erenes kusananne Devrek hastanesi yeni açıldı sayılır orda pek iyi bir doktor bulamasiniz sanırım kadın doğum hala yoktu ben öyle biliyorum
kusananne Esoikra Erenes doktoru instagramdan buldum iyi bi doktora benziyor. Sizde de selam gönderdim 🙂 teşekkür ederim hanımlar