Deletedmom00170 kızlar doktora gidicem muayeneye düzenli regl ve Yumurtlamaam oluyor şükür ama birşey çıkar diye korkuyorum
Musel Deletedmom00170 amaaan korkmayın emin olun bende öyle gitmiştim hiçbir sorun yok dedi onu kullandım bunu içtim derken kendi kendimi hasta ettm relax olun
Fasulye_annesi Deletedmom00170 korkunun ecele faydası yok derler karamsar olmayın iyi düşünün pozitif olun
Betulsna Deletedmom00170 iyi düşün iyi olsun cnm. Hiç birşey çıkmaz Allah'ın izniyle. Bnde o korkuyla gittim ama şükür hiç bişe çıkmadı ne bende ne eşimde. Sende korkma güzel düşün pozitif ol😘💚
Deletedmom00170 Dilaemrh Aaaa ne güzel Maşallah ne kadarlık kuzum ben istiyorum duzenli regl veyumurtlamam oluyor ama bi kist birşey var mi diye kontrol olmak istiyorum
Dilaemrh Deletedmom00170 işte ben de senin gibi düşünerek gittim ama dr müjdeyi verdi keseyi gösterdi😊 böylesi çok daha güzel sürprizliydi😍 umarım senin de herşey yolunda gider. 18 haftalığız🐣
Dilaemrh Deletedmom00170 hatta benim adetlerim son zaman gecikmeliydi. Ona rağmen birşey çıkmadı hamileydim. Korkma😚