Cansudemirel Hep okurdum Allahım bana da sağsalim buraya hikayemi yazmayı, mutluluğumu paylaşmayı nasip et diye. Sonunda yazıyorum, ben de anne oldummmm 🙏🏻 Gelelim doğum hikayeme 👍🏼 39. Haftaya girmiştik ve benim kasıklarımda belimde düzensiz adet ağrısına benzeyen ağrılarım vardı. Bazen şiddetleniyodu bazen kendimi dinlemesem hissedemicek kadar az sancılarım oluyodu. Hep artsın diye bekledim 39+5 te yoğunlaşan ama hep saatte 1 gelen sancılarım oldu. 39+6 da kontrolüm vardı gittim kontrolüm yapıldı oğlum doğum pozisyonunu almıştı ama kanala ilerlemiyodu doktorum nst ve çatı muayenesi istedi. İlk kez çatı muayenesi olucaktım ve korkuyodum. Sonra burda okuduklarım geldi aklıma sakinleştim. Nst de 40 lara vuran düzenli kasılmalarım vardı çatı muayenesi oldum ve hüsran. Rahim ağzı kapalı. Tabi bütün moral bozuldu bende. İndim doktorumun yanına ben bi kaç gün bekleriz diye beklerken yarın sabah gel yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi. Heyecan full artı full 😂 çıktım doktordan başladım ağlamaya. Neyse eve gittim son hazırlıklarımı yaptım sabah oldu hastaneye gittik muayenelerim oldu, lavman yapıldı, kanlarım alındı ve nst ye bağlandım. Sıfır sancı. Bebeğimin kalp atışları 100 den yukarıya çıkmadı. Hemşireler başımda sürekli vs derken bana oksijen takıldı. Yarım saat sonunda kalp atışları düzene girdi doktorum geldi suniye başlandı. 4 saat boyunca suni aldım ve gram sancı hissetmedim nst de de çıkmadı. Öğlen 12.30 da doktorum geldi tekrar çatı muayenesi oldum. Ne seni ne bebeği sıkıntıya sokmanın anlamı yok dedi 1 de ameliyathanede görüşelim dedi. O kadar korkuyodum ki uyuşmaktan tekrar kendime gelememekten ve ilk yürüyüşten. Ağlamaya başladım eşim annem kayınvalidem falan beni sağolsunlar rahatlattılar. Hazırladılar ve ameliyathaneye indik. Belden iğneyle uyuşturuldum sıfır acı kızlar sağ bacaktan ılık ılık bişeyler aktı önce kendinizi ekibe bırakın ve hiç korkmayın. 1i 10 geçe ameliyat başladı bebeğime 13.21 de kavuştum inanılmaz bi duygu tarif edilebilcek bişey değil 🙏🏻 2 de odamdaydım. 8 saat sonra yürüttüler ve onda da acı hissetmedim yere bakmayın ve kendinizi kasmayın yeter 🥰 sütüm de hemen geldi oğlum emebiliyo bi tek göğüs ucum yok zorlanıyoruz ama olsun bunu da aşıcaz ❤️ Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin 🙏🏻 Çok normal istiyodum ama kısmet değilmiş. Kendinizi üzmeyin ve bebeğinize odaklanın 🙏🏻❤️
Deletedmom00170 Cansudemirel 🧿Maşallah Sağlıkla büyüsün bebek♡ Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙
Bilgeeferhat Cansudemirel ay kaç gündür sizi merak ediyorum sürekli girip bakıyordum doğum yaptınız mı diye postunuzda konuşmuştuk 😊 sağlıkla büyütün bebeğinizi🤲🏻🌸