Zsare Ascvk şimdi özelde yaptırdım aynı testi, sağlıkocağında 3,45 çıkan sonuç özel hastanede 1,65 çıktı. Problem yok çok şükür. Ama hakikaten güvenilmiyor sağlık ocağına
Ascvk Zsare çok güvenilir değil canım maalesef korkutuyorlar insanı da. Onlarda hastanede yapılıyor ama beklettilerş için değişiklik olabiliyormuş
Yasemin0728 Gunayaltundas canım 1 sene geçmiş ama bişey danışmak istiyorum . Bende de adet düzensizliği var bugün doktora gittim hormon testi yaptı iki hormonum yüksek çıktı biri proloktin biride tiroid hormonu. Proloktin için hap verdi ama tiroid için endokroloji bolumu sanırım ona gitmem gerektiğini söyledi ama anca haftaya gidicem oraya da. Benim daha önce 2 kere gebe kaldım ilki tek yumurta ikizlerine 10 haftalık olunca kalp atışlarını duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım digeride kimyasal gebelik di ama bilincsizdim ve doktorum da bana hap kullanmam gerektiğini solememisti folik asit bile vermemişti bana ve ben bugün öğrendim tiroid için hap kullanılacağını yoksa gebeysen düşük olur yada zeka geriliği oluyomus. Neyse sana sorum şu nasıl bı ilaç kullandin değerin ne kadar zaman da duzeldi ve ilacı kullanmaya başladıktan kaç ay sona gebe kaldin. Yazi Uzun oldu biraz canım kusura bakma 😊