Selinatasu 34+2 haftalık hamileyim ellerim ve ayakarlımda çok şiş var dün hastaneye gittiğimde protein kaçağı olabilir dediler doğuma alırkar mı beni lütfen cevap verin 😥😥😥😥 bebeğim 2200 gr doğsa sıkınt çıkar mı?
Osmotikkosmos Selinatasu canim protein kacagi yuksek tansiyondan dolayi oluyor galiba. Bildigim kadariyla ilaclarla biraz dogumu erteleyebiliyorlar
MdhTpz Selinatasu protein kacagi olma ihtimali yuksek hem yuksek tansiyon hem odem varmis.Bu da gebelik zehirlenmesine yol acar.Eger oyle bi durum varsa yatisinzi yapip ilaclarla dogumu ertelemeye calisirlar.Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun.
GuldenOzbasaran Selinatasu sizin tansiyon ilacı kullanıyor olmanız ve sürekli kontrol edilmeniz gerekiyor. 15 tansiyon epey yüksek. 24 saatlik idrar toplayıp protein ölçümünüzü yapmalılar.
Selinatasu GuldenOzbasaran ilaç kullanıyorum alfamet 250gr sabah öğle akşam alıyorum ona rağmen yine yüksek çıkıyor Bu sabahtan beri topluyorum idrarımı yarın götüreceğim acilden giriş yapıp teslim edeceğim hemen sonuçum çıkar mı?
GuldenOzbasaran Selinatasu Sabah teslim ettiğimde öğleden sonra sonuç alıyorum ben ama hastaneye göre değişiklik gösterebilir. Endişelenmeyin, belki haplarınızı artırarak tansiyonunuzu kontrol altına alabilirler. Ben günde 5 tane alfamet alıyorum.
Selinatasu GuldenOzbasaran evet 332 çıktı yatış verdi tansyonumda yüksek duruma göre her an sezeryam olabilirim beklemedeyim
Selinatasu GuldenOzbasaran hastaneden çıktım canım tansyonumu kontrol altında tutuyorum 15e çıktığı gibi doğuma gidicem