Tgcckir Çamlıca medipol hastanesinde doğum yapan varmı? Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Ücretleri nedir? Yardımcı olabilirmsiiniz kızlar. Ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doğum için medipolü düşünüyorum ama bilgi almak istiyorum?
Nilveannesi10 Tgcckir ben de çakmak erdem’de gidiyorum. Çamlıca medipol dediler hem fiyat açısından hem iyi olması açısından ama malesef gittiğimde şok oldum inanılmaz kalabalık
Akademisyenanne Tgcckir ben de Cakmak Erdem’e gidiyorum. Zeynep Hanimla doguma hazirlaniyoruz. İnanilmaz iyi bir doktor. Her zaman ulasabiliyorum. Camlica Medipolde arkadasim dogum yapti. Sedef Hanimin hastasiydi. Sedef Hanima son aylarinda gitti. Telefonundan hic ulasamadi. Randevularda sorun yasadi. Cok yogun bir doktor. Hastane de asiri kalabalik. Dogumu iyi gecti ama cok memnun kalmadi ilgisizlikten dolayi. Bilginiz olsun.
NurGrlek Tgcckir Çakmak erdem gidiyorum bende Medipol hastanesi için sürekli fiyatlara zam yaptıklarını duydum hiç gitmedim doktorlari nasıldır bilmiyorum
Tgcckir Nilveannesi10 aaa beğenmediniz mi? Şimdi gitmiyorsunuz o zaman öylemi? Çakmak erdem de hangi doktora gidiyorsunuz?
Nilveannesi10 Tgcckir evet bir daha gitmedim denemek için gitmiştim. Kadriye hanıma gidiyorum ben geçen bir durumdan müşahadeye alındım . odaları ve doğumhaneyi de gördüm içim rahatladı ayrıca hemşirelerde çok ilgiliydi
Tgcckir Nilveannesi10 bende erdem hastanesine gidiyorum çakmak erdem hastanesi fatoş hanıma gidiyorum. Doğumhaneyi ve odaları görmedim hiç açıkcası ? Doktorunuz size kendi numarasını veriyormu? Ben kendim açıkcası istemedim ama geçen bir durumum oldu rahatsızlandım hastane numarasını vermedi?
Nilveannesi10 Tgcckir ben daha ilk muayene olduğum gün verdi numarasını . Çok acil bir durum olduğunda arıyorum da WhatsApptan da yazıyorum hemen cevap veriyor sağolsun 31. Haftamdayım 3 hafta sonra doğumum olacak allahın izmiyle birdaha olsa yine kadriye hanım derim
Tgcckir Akademisyenanne size ulaşabilceğiniz kendi ceb numarasını verdi mi? Ben şuan 21 haftalığım hep çakmak erdeme gittim ama doktora ulaşmak istediğimde ulaşamadığımda açıkcası bu beni rahatsız etti o yüzdende değiştirmeyi düşünüyorum.
Akademisyenanne Tgcckir evet ilk randevudan verdi. O zamanlar hastane arayisindaydim. Zeynep Hanima da soyledim bunu. O da bana benimle devam etmek istemezseniz bile bana her zaman ulasabilirsiniz dedi. O kadar hosuma gitti ki yaklasimi. Her muayenesi 20 dakika suruyor. Bebegin ve rahmin herseyine detaylica bakiyor. Cok sakin ve guleryuzlu. Her zamam ulasabiliyorum. 23 haftaligiz biz de😊🐣
Tgcckir Akademisyenanne çok iyi birşey ilk randevudan vermesi. Bana fatoş hanım ilk randevudan vermedi bende istemedim ihtiyacım olmaz diye ama insan lazım olduğunda anlıyor ve etrafımdaki insaların doktorları hemen veriyor benim doktorum vermeyince insan bir düşünüyor. Bende zeynep hanıma randevu alıcam çok teşekkürederim
Tgcckir Akademisyenanne birşey daha sorcam çakmak erdem de iki tane zeynep hanım var hangisi soyismi nedir?
Akademisyenanne Tgcckir deneyin derim. İlk randevudan verdi numarasini. Kendisi de Cakmak Erdem’de dogum yapmis. Her konuyu rahatlikla konusabiliyorum. Herseyi cok guzel acikliyor. Normal dogumdan yana. Sezeryana hic sicak bakmiyor. Kendisinin ikinci bebegi sezeryan olmus. Mecbur kalmasam normal istiyordum dedi. Umarim memnun kalirsiniz🌸
Akademisyenanne Tgcckir Zeynep Aksu Şit benim doktorum. Bir deneyin isterseniz. Muayene olmasaniz bile gidip tanisabilirsiniz. Cok sevecen, sicak kanli bir doktor. Ben kolay kolay kadin dogum doktorlarini sevmem 🙈😅 doktorumu gercekten seviyorum😅
Nilveannesi10 Tgcckir doktordan kaynaklı sanıyorum farklı doktoru deneyin derim . Hayırlı doğumlar 🙏🏻
Tgcckir Akademisyenanne norma doğumdan yana olmasıda çok güzel. Bende normal doğum istiyorum. Çok teşekkürederim beni bilgilendirdiğiniz için🙏