Grslhndn 20+2 haftalık hamileyim kızlar gece ve gündüz sık idrara çıkıyorum bugün kasıklarımda hafif ağrı var sanırım iltihaptan akıntım var sizlerde de oluyormu bebeğim baskı yapıyor
titebouille Grslhndn hamileliğin ilk haftalarında oldu..sonra normle döndü.. 40+3 olduk günde 4 5 kere gidiyorum..,😁
Gurbetgelini Grslhndn bunlar normal canım rahmin normal boyutunun kaç katı büyüklüğüne çıkıyor. Bir de bebişinde büyüyor artık baskı yapması normal. İnşallah bebişini kucağına alınca herşey geçecek
Nur___ Grslhndn enfeksiyon tetikliyor genelde, sık idrarı ama zaten enfeksiyon olmasa da çıkılıyor idrara, yanma, koku, ağrı, akıntıda mantari durum yoksa sorun olmaz
blgkstk Grslhndn gunduz neredeyse yarim saatte bir gidiyorum azicik gelse bile cok varmis gibi hissediyorum. Gece de olabildigince sıkıp son radde de gidiyorum 🙈
sdsd blgkstk ay bende aynı durumdayım 🙈 idrar tahlili kültürü usg üroloji hepsine gittim hiçbirsey cıkmadı, hamilelikten dıyorlar, ama akıntım cok fazla ayaga kalksam geliyor, hamileliğimin ilk zamanlarından 32.haftaya dek onun ıcınde fitil veriyor
Grslhndn blgkstk sıkamıyorum ben canım acıyor hemen gidiyorum saniye sürmüyor sizler kaçıncı haftadasınız
Grslhndn sdsd evet canım fitil veriyor ama bi kaç hafta sonra yine başlıyor her muayene 80tl ben napıcağımı şaştım valla sağlıklı doğumlar hepimize
sdsd Grslhndn ben bir doktora sordum nioili yağı varmıs camasırınıza bir damla damlatın dıyordu enfeksiyonda,
Eslina Grslhndn canım kan tahlili yaptır benimde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu olmuştuki bu aylarda sık görülen bişey