Nur1 Merhaba güzel anneler ve anne adayları 💐 Bana kullanışlı uygun fiyatlı bebek arabası önerir misiniz 🙏🏻 800 tl civarı üst sınırımız şimdiden teşekkür ederim
cimennbayann Nur1 canım biz dışardan aldık yakınında varsa böyle biryer araştır 170 TL’ye aldık ve de gayet kaliteli internette çok pahalı
Deletedmom_26 Nur1 sunny baby cadillac görünüşü ve kullanışı şık ve basit almadım ama baya inceledim limitim benimde 1000 o yüzden bende onu almayı düşünüyorum tavsiye ederim
Aryamm Nur1 Mrb ebebeğin internet sitesinden lele baby travel sistem aldim 800 tl görüntüsü güzel şık ama daha kullanmak nasip olmadı🤗
Obsesifk Nur1 joie mirus çiftyönlün aldım bugün geldi güzel normalde 800tl indirimle 400tlye almıştım bakabilirsin joienin araba koltuğuyla travel sistem olabiliyor ama ben böyle tercih ettim
Seymatnc Merhaba gecen jokerin görmüştüm fiyatı 500 küsür bişeydi istersen kampanya bitmeden bakabilirsin link atıyorum sana https://www.joker.com.tr/kampanyalar/?campaignId=3798&utm_campaign=joker_puset_2018&utm_medium=cpv&utm_source=adnomia&utm_content=video_ad&utm_term=open_auction#/
cimennbayann Nur1 yok kuzum çarşıdan falan demek istedim evinin oralarda varsa böyle bebek mağazaları falan markalı olmayan oralarda iyi oluyor fiyatı tabi kalitesi de önemli
Aryamm Nur1 evet canım oto koltuğu da oluyor 🤗pusette portbebe de çift yönlü kullanılabiliyor bu özelliği çok iyi
Sedaakmak Nur1 bizde beneto bt trio travel sistemini alıcaz kısmetse hem pusetlede kullanılabiliyo internetten satış fiyatı 700 tl görünüş olarak çok beğendim kullanışıda iyidir inşallah ☺