TubaKorkmaz Kızlar 27+ 1 hamileyim 25 haftadan beri geçmeyen bir bel ağrım var sağa sola zor dönüyorum ve topal yürüyorum. 😰
Gurbetgelini TubaKorkmaz normal canım rahmin normal boyutunun kaç katı büyüyor geçecek inşallah minnoşınu kucağına alınca
Sahreyldrm TubaKorkmaz ah bı bel ağrısı bı de bu kalçadan bacağıma aniden giren kramplar beni mahvediyor gece yatarken donemiyorum senin de dediğin gibi 😑 gelen gün mutfakta bianda kramp girdi öyle sertti ki dizinin üzerine çoktum hemen agrisindan
TubaKorkmaz Minelcaltas bu zamana kadar iyi gittim ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım ondan endişelendim 😌
TubaKorkmaz Sahreyldrm ben artık bazen ağlıyorum. Küçük çocuğum var zırt bırt yerimden kaldırıyor canım acıyor artık bu bel ağrısı bende sinirde yaptı
blgkstk TubaKorkmaz gebe okuluna başladım. Gebe okulunda fizyoterapist öğretecekmiş gelecek hafta. Henüz bilmiyorum nasıl bir sey
Skbn01 TubaKorkmaz bende de var canim 26.haftamdayım sabah kalktıgımda bacağının biri tutmuyor resmen bel ağrısı hat safhada..