Sedef5534 Kızlar pazartesi sezeryan olacağım ama nasıl olacağını konuşmadık ve bende kararsızım doğum korkum da var çok fazla sizce nasıl olayım ?
Deletedmom277 Sedef5534 Ben genel oldum ama tavsiye etmem herkesin aynı mıdır bilmiyorum tabii ama doğumdan sonra dehşet bir ağrıyla karşılaştım. O ağrı bana yetti yani bu sebepten bir daha genel olmak istemem.
Cerenyrt Sedef5534 sezeryanda spinal normal doğumda epidural kullanılıyor. Bebeğinizi hemen görüp anestezi almak istemiyorsanız tabiki spinal 😌 bende 17 sinde spinal olacağım bakalım 😌
nilly Sedef5534 ben epiduralle normal doğurdum. Doğumu çok kolaylaştırmıştı ama sanki gündüz ağır bir yük taşırsın da akşam kendini yatağa bırakamazsın belin ağrır ya hani, öyle bi bel ağrısı azalarak 6 ay devam etti. Şuan hiç bişey kalmadı.
Zeynpaysimannesi Sedef5534 ben ilk doğumumu genel anestezi de oldum , şimdi 2. Yi doğuracam spinal çok istiyorum ama bel fıtığı var bende diye yapmaz diyorlar , bence sağlık sorununuz yoksa spinali tercih edin
ZAsk Sedef5534 Epidural sezeryan olmuştum ilk bebeğimde. İnanın korkulacak bişey yok. Devlet Hastanesi olmasına rağmen çok eğlenceliydi. Sürekli yanınızda sohbet eden birleri sizi sakinleştirmeye çalışıyor doktorum müzik eşliğinde yapmıştı sonrası da çok rahat geçmişti. Sizin için hayırlısı olsun ☺️
Gurbetgelini Sedef5534 kesinlikle yarım canım iki Doğum atlattım ikisi de belden bebeklerimi çıkar çıkmaz yanıma getirip gösterdiler ve daha çabuk ayılıyırsun