Deletedmom0042 Bilgin bi oturuşta bi tüm ekmek yediğiniz oldumu benim gibi ? Ve sanki çöp gibi mide, ne atsan içine yok demiyor rahatlıkla alıyor hemde 🤣
2354 Bilgin bende öyleyim canım ya 32. Haftadayım böyle bi yemek yok sanki önümden yemeğimi kaçıracaklarmış gibi löpür löpür 😂😂
Derya0707 Bilgin şu an bende kendime saydırıyordum nefes alacak yerim kalmadı yemekten ve hala gözüm aç
nilly Aman ya boşver ye gitsin. Sağlıksız şeyler yeme ama kola cips fln fln. Et süt taze sebze meyve ye gönlünce kuruyemişleri fln avuç avuç. Bebene can olsun löp löp et olsun şifa olsun.
Bilgin nilly asla hamileligimden once de yemezdim abur cubur simdide yemiyorum sevmem surekli sebze yiyorum meyve ama tika basa yiyorum yani 😂 10 yildir tatli yemezdim biraz pastaya düştüm
nilly Bilgin biraz pasta yemenin kimseye bi zararı olmaz. Çok yeme de sen birazcık pastanı ye sonra hurmanı ye günkurusu ye ohh mis.
Bilgin nilly pasta yiyorum disim agriyor 3 gun agri cekiyirum gecer gecmez solugu gene pastanede aliyorum 😂
nilly Bilgin belki daha düşük kalorili kendi pastalarını yapabilirsin. Havalar zaten sıcak meyveli parfe yap soğuk soğuk ye için serinlesin.
Bilgin nilly mumkun degil beceremem ben bide yapmayi ogrenirsem her dkka yapar yerim daha sakincali 😂
Bilgin Mr1517 ay insallah sanirim psikolojik olarak etkilenmeye basliyorum morelim bozuluyor cok ya veremezsem diye