Dilanserdar Düzsnsiz sancılarım vardı adet olmuşum gibi ağrım oluyordu doktor gittim sancın başlamış ama düzensiz akşam 10 da bir daha gel nts çekelim dedi 40 haftama girdim bugun yarın doğurursun dedi ne nişan ne suyum geldi dün çokk yürüyüş yapıp merdiven çıktım sonra sancılarm oldu
Dilanserdar Birde bebeğin kilosu için 3.800 dedi bana fZla geldi 1haftadaha doğum olmasa 4kiloyu bulur mu 🤔
ZAsk Dilanserdar Ultrasonda söylenenle doğan bebek kilosu aynı olmuyor. Ben 37 haftada zorunlu sezeryan oldum 4.100 gr dedi doktor. Doğdu 3650 gr ☺️ Kaygılanmayın 4 kg olsa ne güzel tosuncuk ele avuca gelir 🧿🙏
Dilanserdar ZAsk öyle canm benim bildiğim 4kilo ile devlette doğum yaptrıyorlar özelde riskli diye sezeeryan yapıyorlar inş kilosu çok ilerlermez
AyseTugba22 Sancın çok çıkmış canım neyse haftanı doldurmuşsun sıkıntı yapma neden yatışını yapmadılar
Dilanserdar AyseTugba22 evimm yakın doktor git akşam tekrar gel dedi şuan ağrım hafifledi devlete gidiyorum orasıda 41 42 ye kadar bekletiyor 😕
ZAsk Dilanserdar Ben devlette yapmıştım iri bebek normal doğuramazsın demişti hemen sezeryana almışlardı. 😀
Esramese Dilanserdar benimde 175lere kadar vuruyodu gram sanci hissetmiyordum taki ebe suyu patlatana kadar 😂😂 27 haftada basladi sancilr nst muanelerm
Esramese Dilanserdar yarim saat 1 saat faln surdu zaten gece 2e geliyodu zehirlenme suphesi diye gittik 4tu dogumdan çıktım 🤭😁😂