Cagla22 Merhaba kızlar. Biz 29+4 olduk bugün. Yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor hem heyecan hem korku bide ilk çocuk 🌸 zorunlu sezeryan olacağım için Kasım’ın 5-10 arasına denk gelecekmiş . 1 haftadır ayağım çok yanıyor sizin şikayetleriniz nasıl? 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 67 kiloyum . Ayak yanması ve vajinaya baskı çok arttı bu hafta bende
gozdeak Cagla22 benimde aynı günlerde olcak doğum 🤭 hamile kalana kadar başım ağrıyor diye bile gitmedim doktora heycan tavan korku mutluluk sabırsızlık herşey var çok tecrubesizim bide başıma neler gelcek diye araştırmıyorum bile
Hamzaeymen_donmez Cagla22 ben 29+1im Allah hayırlısıyla kurtarsın özel değilse neden zorunlu sezeryan bendede var ayak yanması buz koyuyorum gerçekten dayanamıyorum artık Allah yardımcımız olsun
madl41 Cagla22 29 um bende acayip bi şekilde vajinamda baskı hissediyorum 🙄 kasık ve bel ağrımda artış var bide el ayak yanması yüzünden gece uyuyamıyorum
Girlmom Cagla22 vajinaya baskı beni bazen korkutuyor geceleri uyku yok sağ bacağıma kramp giriyor bebiş de maşallahı var çok hareketli ♥️
Cagla22 gozdeak kesinlikle canm hayatımda hiç bu kadar duygu karmaşası yaşayıp bu denli sabırsız olmamıştım . Benim kız Allah’ın izniyle seninki ne 🌸
gozdeak Cagla22 benim ki erkek canım sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 Bende Kasım doğumluyum bu arada ana oğul akrep olucaz 😂
Hurit Niçin sezeryan oluyorsunuz yani çok erken zamanda ogrenmemismisiniz bunu yoksa bu haftalarda mi belli oluyor .Bilgim yok bilgi alma amaçlı soruyorum yanlış anlamayın ne olur ☺️
Cagla22 Hurit estagfurullah🙏 Benim omur iliğimde 2 platin var yani bel cerrahi olarak normal Doğum imkansız . Doğum doktorunun açısından da eş aşağıda bebeğin kafası aşağıda o yüzden canm . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
Cagla22 madl41 evet canm ben yürüyünce aşırı bi baskı var vajinada inanılmaz bi ağrı. Ayak yanması beni mahvetti 🤦♀️
Ozgemlym madl41 Bel ve kasık ağrısı bende de çok dün kontrolde sordum dr normal dedi ama cok keyifsiz bi durum:(
madl41 Cagla22 Benim sanki vajinamın girişinde koca bi et parçası var gibi yürürken daha çok hissediyorum 🥺 Doğuma kadar şikayetlerimiz daha da artacak 🥺🥺
Berdogan Bende 29+4 teyim henüz doğum ile ilgili konuşmadık dr ile.. Ilk sezaryandı bu da öyle olur sanırım. Tek sıkıntım uyuyamamak.. dün gece sabah ezanında hala uyanıktım 🙄🤨
Esra7814 30+2yim bel ve bacak agrısı cok fazla aynı bndede hayırlısı olsun hepimiz için bnmki de çok aşağıda doğum pozisyonunda hep hiç düzelmedi😯
Cagla22 Esra7814 benim de canm hep Doğum pozisyonundaydı düzelmedi kızım hiç . Ağrıdan ziyade yanma çok var ayağım da bide kramp 🙄
madl41 Cagla22 Valla ben sürekli Doğuruyorum mu korkusuyla yaşıyorum 🙄 Bebek baskı yaptığı için öyle hissediyoruz aslında ama yinede içimizde korku oluşuyor 🤷♀️
Esra7814 Cagla22 yanma hiç olmadı daha hiçbiyerimde ama ağrı kramp çok fazla ve mide bulantıları ara ara. Gerçekten zor oluyor çok aşırı hareketli bazen can yakıyor 😔