Irem19 Kızlar 2 gündür kasıklarımda cok ağrı var özellikle sol kasığıma sanki bebeğin kafası değiyormuş gibi bacağıma kadar vuruyor ağrısı ara da birde belime yarın doktor randevum var erken doğum olamaz değil mi ? Yattığım zaman ağrı duruyor kalktığımda devam ediyor
Serapozdemir Irem19 gebe okulunda yalancı sancılar olabileceğini söylediler bu sancılar yatınca dinlenince geçiyormuş. Doğum sancıları düzenli Aralık’larla gerçekleşmesi lazım bunun içinde zaman tutmayı öneriyorlar
sebnemrah Irem19 Bence onemsemelisin bu haftalar riskli bnm 33.te sancim cikti 2gun hastanede yattim Sanci olmasa bile bebegin bi yeri sıkısabilir ya da sende enfeksyon olabilir dr a gozukmende fayda var
Mavilianne Irem19 35+2’deyim bende. Arada bir kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi. Bir de çatı ağrım çok fazla sızlatıyor 🙄 İnsan korkuyor daha haftamız var çünkü
Irem19 Serapozdemir zaman tutuyorum ama dediğim gibi yatınca sol tarafıma duruyor Ağrı kalkınca başlıyor yarın doktor randevum var tecrübeli annelere sormak istedim
Irem19 sebnemrah yarın randevum var o yüzden acele etmek istemedim belki ben panik yapıyorumdur. Birsz daha yatıp takip edeceğim. Enfeksiyon sorunum var antibiyotik kullanıyordum yeni bitti 😔
Irem19 Mavilianne evet insan korkuyor ilk gebelik tam olarak ağrıyıda çözemiyoruz o yüzden sormak istedim burdaki annelere
sebnemrah Irem19 Cok gecmis olsun belki ciddi bisi degildr bebis bi yere baski yapiyordur bnmki benim canima okuyor 😍 iple cekiyorum gelecegi zamani saglikla dogsun herkesin evladi insallah
BMAA Irem19 yalanci sancilar dinlenince gecer canim ben dogum yaptım yani sancimi hicbir sekilde durduramadim yani yalanci sanci degilmis neler yaptim gecmedi durmadi yani dpgum sancısı durmaz gecmez devam eder artar
Irem19 BMAA sanırım yalancı sancı cekiyorum teşekkür ederim yatıyorum dinleniyorum takip ediyorum yinede sancıları
Sevgimelegim Irem19 dogum sancisi olsa durdurmak seni nefesini oyle bi keser ki imkansiz tikar nefes almani. Hareket etmekde zorlanirsin zorladikca kendini o agri girince yerinden oynamak imkansizlasir. Daha dun gece cekdim agrisini sabah dogum ettim sukur.
Irem19 Sevgimelegim yattığım da durduğu için hemen hastaneye gitmedim. Cok teşekkürler sizede rabbim güc kuvvet versin bebeğinizle güzel günleriniz olsun🙏
Irem19 sebnemrah cok teşekkürler evet büyüdükce ağrılı oluyor artık 2 3 hafta daha dayansın sonra ben gelmesini isticem ☺️