Kader1 40 haftayi doldurdum doktor pazartesi suni verelm doğumu başlatalım diyor böyle dogum yapanlar tecrubelerini yazabilir mi?
OguzKaganm 40+4 m bende 41 e kadar bekleyelim dedi. Pazartesi suni vericek sanırım. Çok tedirginim inşallah kendiliğinden gelir :(
gokturknannesi OguzKaganm ankara şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorsunuz diye hatırlıyorum. Ilk çatı muayenenizi kac haftalikken yaptılar acaba? Bir de sancı başlayınca kadın doğum ve çocuk acil yazan yere mi gideceğiz yoksa normal muayene olduğumuz kadın doğum yazan yere mi bilgi verebilir misiniz? Bu arada insallah pazartesi sabahı kendi sancilariniz ile güzelim evladınızı hayırla kucaginiza alırsınız insallah 🌹
OguzKaganm gokturknannesi evet inşallah şehir Hastanesinde Doğum yapacağım. İlk çatı muayenemi nst de sancım çıktığı için 38+ larda yaptılar. Sonra gitti tabi o sancılar 😂 şimdi gelsin diye dua ediyorum. Genel hastane değil artık kadın Doğum Hastanesi açılmış durumda Doğum zamanı direk oraya gideceğim inşallah. Acilden giriş yapılır diye düşünüyorum. Güzel temenni için de çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel doğumlar geçiririz🌸. Kaç haftalık sizin ?
gokturknannesi OguzKaganm 35+3 haftalık olduk iki kez şehir hastanesinde muayene oldum dosya açtılar falan iki hafta sonra 37 haftalikken yeniden çağırdılar sonra da haftada bire dusecekmis muayene sıklığı. Ama ben hala anlamış değilim sancı başlayınca ilk nereye gideceğimizi 😟
OguzKaganm gokturknannesi kadın Doğumun acilinden giriş yapılacak diye biliyorum canım sonuçta hastane açıldı artık tamamen 🌸
gokturknannesi OguzKaganm sanırım büyük yazılarla kadın doğum ve çocuk acil yazan yer oluyor bahsettiğiniz yer diğer muayene için gittiğimiz kadın doğum yazan yer değil
Clttnbusra gokturknannesi İlk defa şehir hastanesine muayene olacagim Tarif eder misiniz gitmem gereken yeri Başka bi ilcedeyim doktor yönlendirdi ama kaybolursun dedi :)şaka gerçek bilmiyorm MHRS randevu vermiyo hep dolu Vakit kaybetmemem lazım
gokturknannesi Clttnbusra kızılay güven parka giden bi özel halk otobüsüne binin öncelikle zaten ankaranin her ilçesinden kizilaya otobüs var. Daha sonra guvenparkta şehir hastanesine giden dolmuslar var orda kime sorsaniz sizi yönlendirir o dolmuslara binince direkt dolmuscu kadın doğum hastanesi önünde indiriyor sizi. Diğer bir seçenek olarak da kizilaydan veya sihhiyeden koru metrosuna binerseniz diyanet durağında metrodan inin 112 numarali egonun ring otobüsleri kalkıyor o da yine sizi direkt kadın doğum önünde indirir. Vakit kaybetmeyin rabbim herkesin evladını bağışlasın 🌹
Dilanserdar Benimde sancım var açılmam yok doktor kendi sancımın gelemsini suyumun gelmesini bekliyor
Clttnbusra gokturknannesi Çok teşekkür ederim 🙆 Allah razı olsun Hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavusalim İnseAllah