Rmzye 29 haftalığım bir kaç gündür ara ara sağ kasığımda ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu normal midir acaba
Eagle564 Rmzye bende de oluyor iğne gibi batma ama uzun sürmüyo internette okumuştm rahim genişlemesinde olurmuş
Caglaak Rmzye bende bugun 29. Haftaya girdim bel ve kasık ağrısı yaşıyorum çok fazla bugün doktora gittim normal bebeğin büyüdüğü için baski yapar dedi
SalihaSomuncu5 Rmzye bendede var sol kasigimda agri 30dan beri filan sanirim suan 36yim arada oluyor azaldi geçen haftalara gore
Rmzye gozdeak sürekli mi oluyor benim ara ara oluyor ama az önce buzlu dondurma yedim o zaman çok fena ağrım oldu kaşığımda acaba soğuktan mı diyorum
ylzaht Kızlar bu ağrıları mumla arayacaksınız hele Bi 35 flaann olun daha kötü ama olsun değer bebeklerimiz sağlıklı olsun da
gozdeak Rmzye ara ara oluyor canım benimde bence soğukla alakası yoktur ya bebek büyüyor ya onunla alakalıdır diye düşünüyorum
ylzaht Rmzye evet canım Bi sağdan sola dönmeye çalış bebek batıyor kemiklerini hissediyorsun rahmin başına bela oluyor ağrıdan duramıyorsun
Bsraerdm-01 Ben yuruyemıyorum böle 1 haftadır 29 haftalıgım ılık doğumumla aramda 2 yıl var oncekı sezeryan yerim yırtılıyormuş dayanıyoruz mecbur
Yumuduk Bende de oluyor adet sancısı gibi . Bazende kasıkta batma gibi . Dün kontrolüm vardı doktora sordum normal böyle şeyler dedi. Kanama veya su gelmesi olmazsa sıkıntı yok dedi. Bazen baskı yapınca kemiğime değdiğini bile hissediyorum