teslimeserkan Pericinar07 amin insallah canim antalyaya gidiyorum ben yüzüncü yilda mustafa bey var ona gidiyorum devlet hastanesinde de sibel hanima gidiyordum testler falan icin canim sen nereye gidiyorsun
Pericinar07 teslimeserkan ya ben serikteki devlet hastanesine gidiyorum ülküye ama doğumum aspendosta olacak ilk cocugumda pınar hanim vardı şimdi o yok hangisi ıyi bilmiyorum da bi bilgin var mi?
teslimeserkan Pericinar07 hic bilmiyorum canim benimm dogumum Antalyada olucak amaa yine iyice bi arastirmak lazimm bilemiyorum yegane hanimada ilgili diyorlar
Pericinar07 teslimeserkan aspendosta mi o benim bildiğim aspendosta hep erkek var antalyaya gidip gelebilsem şifa hastanesinde bi doktor varmış o çok iyi diyorlar ona giderdim doğumunu ne kadara yapacaklar sordun mu?
teslimeserkan Pericinar07 bu hafta belli olcak canimm net olarak hastanesine gore değişiyor benimkinde bakalimm
Pericinar07 teslimeserkan aspendos sigortayla 1850 tl ne kadarin kaldı ben daha 28+4 günlük zaman çabuk geçsin istiyorum 😊