Didemalkanendik 13+3üz geçen hafta kıza benziyor dedi bakalm 15 inde randevum var ozaman belli olur iyice
Minikbebek Gulay22 benimde 12 eylül doğumum nasipse ilk gebelik mi sizinde özel hayat hastanesine gidiyorum siz
Minikbebek Minikkuzum hangi doktor acaba sizin aysel hanim arzu hanim çiğdem hanim hepsi çok iyiler bende duymustum
Minikbebek Hepimizn yakın yakina olucak bebisilerimiz allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah birde cinsiyetleri ogrenebilsek 😊
Aysnismail Benim minnosumda 13+0 bgun. Biz 11+3 te gitmistik erkege benziyo dedi yarin ikili test icin gidicez o zman öğreniriz sanirim 🤗😍
Sbl Minikbebek 11hafta 6 günlükken kıza benziyor dedi ama tam belli değil dedi değişir mi bilmiyorum bakalim sabırsızlıkla bekliyoruz
Mesude26 Minikbebek 13+2 allah nasip ederse haftaya ikili tarama yaptırmaya gidicem o zaman gösterirse cinsiyetini öğrenicez miniğimin allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Lena 12+6 olduk bizde 😇 dün ikili teste gittik çikolata yedim giderken çok hareketliydi Dr. Erkeğe benziyor dedi ama tam net değilmiş çok heyecanlıyım 🤗
Farketmezz Bizde bugün gittik 13+1 olmuşuz doktora zor la tahmin yaptırdım erkek gibi dedi Yinede kendini çok kaptırma dedi insan çok heyecanlanıyor yaa
Mira34 Bu arada Allah nasip ederse bende eylül annesi olacam 😍😍 İlk gebeliğim 11+2 haftalığız 🤰🏻 10+1 günlükken doktor %70 erkek dedi sanırım en erken ben öğrenmiş olacam eğer netleşirse ♥ Yarın da kontrolümüz var bakalım net bir şey diyecek mi 😍👣