Kelebegimmm Bu gün tam 38 hfta olduk.sabahdan beri bebek sanki tam aşağıda.sürekli idrarımı kaçıracak gibi hiss ediyorum.oturduğumda ve ayağa kalktığımda canım yanıyor ikikat yürüyorum bazen.bel ağrısı var ama kasık yok.karnım kasılmış şekilde.hareket ediyor bebeğim ama çok az.bunlar normalmi yoksa doğum başlangıcına işaretmi?3 gün önce ultrasonda rahim ağzı uzunluğu 24mm söylendi
Mervednr Kelebegimmm bende 37. Haftadayım iki gündür bende de var aynıları. Kasığıma bıçak batıyor sanki. Çok fazla kasılıyor ve toplanıyor bebek. Bel ağrım da var. Dün aşağı indi karnım sanki biraz bende bugün yarın doğurcam diyorum ama bakalım 😂
selinakinci Kelebegimmm bende 37+4üm anlattığın şeylerin aynısı bende de var mesaneme baskı yapıyor kızım 🙃
Bade90 Kelebegimmm benim de aynı dün acile gittim yalancı sancı dedi.Hafif kahverengi lekelenme de oldu.Hepimiz için hayırlısı olsun.
haklisinesracim Ben de 38. Haftanın içindeyim. Bu dediklerin bana da oluyor bazen tamam sancılar baslicak dogurcam diyorum o kadar baskı yapiyor zaten sürekli sertleşip kendini kasmaya basladi
Kelebegimmm Rukenservet sizde ne kadar zamandır?yani baya bir kaç gündür varsa normaldir belki.ben bu gece doğuracam diye takdım kafaya😃
Kelebegimmm Rukenservet ona haftalardır alışdım zaten yıka yıka bihal oldular doğursamda atsam hepsini
Kelebegimmm NhLpRn Rabia2019 haklisinesracim ooo çekeceğim varmış demek😫bende bu gün yarın olurdiye bekliyordum.bide az önce eşime 42 haftada doğuranlar var dedim inşa Allah bizimkide o kadar dayanır dedi.nasıl “bu iyi bişey değil” dediğsem adamcığaz hemen özür diledi😂
NhLpRn Bende de sürekli kasıyo kendini bebek, ara ara adrt ağrısı gibi ağrılar gelip gidiyo bazen makata doğru batma oluyo bir haftadır böyle hergün doğum geldi sanıyorum ☺️
Rabia2019 Kelebegimmm ye ki bence kötü bir şey değil Anne karnında ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi 😍