Zeynep_sifa 30 hafta 4 gün gebelikte çatı muayenesi olan var mı?? Olanlar ilk hangi haftasında oldu acaba
Aryamm Zeynep_sifa çok erken olmuş senin 37 haftalik hamileyim doktorum 38 de yaparım dedi ama doğumum sezaryen olacak o yüzden çatı muanesi yapılmicak bana
Anneyim ozgesoy28 sadece normal dogum için yapıldığını bılıyorum cunku benım ikisi de sezeryan hiç cayı muayenedi olmadım
Zeynep_sifa Her ikisinde de oluyo ama bana çok erken geldi internette de 37. Haftada diyolar inşallah zararı olmaz karnında ağrım var cunku
Zeynep_sifa Annesed bende anlamadım 🙁 yapıldı ama bakmam lazım dedi nst ultrasyon iyi çıkmasına ragmen
Annesed Zeynep_sifa ilginç benim doktorum ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçüuo karnımdan bebeğe bakarken o kadar en don 29da girmiştim 32de gel 32 sen sonra da 2hafta da bir dedi
Fy89 Kızlar ben 15+4 gunlugum doktorum gelecek ay rahim uzunluğuna bakacam dedi. Rahmimde perde var onun için. Gerek olursa rahme dikiş atılacak dedi. Tedirginim. Çok zor oluyor mu çatı muayenesi acaba 😕
Zeynep_sifa Fy89 azıcık yaniyo canım ister istemez sonuçta alttan bakiliyo benim zoruma gitti Allah'tan uzun surmedi