Gamzelianne1453 Kizlar 5 kere bir avuc kadar ilik su gibi bisi geldi kesinlikle cis degil kokusuz su beyaz ve ilik sizce suyum mu bu su nasil oluyor 2. Bebek ama ilkindede hic suyum gelmemisti bnm ondan bilmiyorum
Elfsrkn Gamzelianne1453 canım bence bi git hastaneye inşaAllah suyun değildir bebeğin biraz daha büyür karnında
espalp Gamzelianne1453 bizim diyebileceğimiz bi şey yok ki canım doktora ya da hastaneye gitmelisin 🤷♀️
35ebruada Gamzelianne1453 Canım yönlendirmek gibi olmasın ama bende geçen gün aynı sorundan dolayı hastaneye gittim suyun değil dediler ama dediğin gibi berrak su gibi yani onun idrar olabileceğini hiç sanmam ama acilde suyu değil dediler geldim bi git göster derim suyla idrarı ayırt etmemiz çok mümkün değil miş bana öyle söyledi çektiğim eziyet yanıma kar kaldı yani doktoruna danış İçin rahat etsin
Gamzelianne1453 Tgce16 bilemedim cnm bende ya suyu gelen anneler anlar diye dusunuyorum sanci bisi yok ondan endise yapmiyorum ilk sabah 9 da geldi sonra ara ara 4 kere daha geldi suan beyaz camasir giydim Bekliyorum bakalim
1Tecrubesizannee Bende 35 haftaligim dun ayni sey oldu ama 1 kez oldu bide disardan gelmistik ter gibiydi bidaha da olmadi kontrole gittim hersey yolundaydı ama 5 defa olması şaşırtıcı
nefesssss Valla benimde 36 bende peçete koyuyorum çamaşırıma ama sürekli böyle renksiz kıvamsız su gibi leke oluyor pecetede bende korkuyorum ne olduğu hakkında bi bilgim yok hareketlerini takip ediyorum sadece
Gamzelianne1453 nefesssss su haftadan sonra korkulcsk bisi yok 3000 kg ciger gelisimide tamam zaten suyum fazla erken olur demislerdi riskli hftalari gectim sukur emin olup oyle gidicem 😊
Damlllll Benimde 36.haftam aynı durum bende de var. Ama Dr. Gittim suyu yeterli dedi. Bazen akıntı rahim içerisinde birikip daha sıvı halde boşalabiliyormuş. Muhtamelen öyle olduğunu söyledi. Ve keseden gelen su olsa sık Aralıkla sıvının gelebileceğini söyledi. Ama tabi sen yine de Bir görün derim dr a .
Gamzelianne1453 espalp suyu gelen ve tecrubesi olana sordum herseye verecek cevabi olan arkdaslar onemli konularda sessizler cok garip su nasil olur bunu yasayan bilmez mi sizden su mu degil mi diye bilgi istemiyorum ki suyu gelen tarif edebilir mi bu
espalp Gamzelianne1453 tarif etse nolcak ki en iyi bilen yine doktor yine hastane. Su gelme ihtimali hafif bi şey mi 🤷♀️ Resmen burda zaman kaybetmekten başka bi şey yapmıyosunuz. Sanki herkes burda uzman suyun geliyo diyince doğru mu olacak? Ben de 36’dayım çamaşırda ıslaklık görsem sizin dediğiniz kadar buraya yazmakla zaman kaybetmem
Gamzelianne1453 Ayse1 aksam gidicem bende cnm gelirse gelmeye devam edicek sonucta Rapunzel2019 aksam gidicem cnm
Nilveannesi10 Gamzelianne1453 eczaneden ya da özel hastaneye gidiyorsan turnusollu ped alabilirsin eğer suysa şeritlerinin rengi değişiyor. Bana hastanem verdi öyle durum olursa koyucam
Nemoanne Gamzelianne1453 benim 36 haftada suyum gelmişti,tuvaletimi yaptıktan sonra lavaboda elimi yıkarken istemsizce akıyordu ,su gibi görünüşü. Bir anda çok gelmedi hastaneye gittik doktor muayene etti onayladı,acil sezeryanla oğlum doğdu