Merilani dolabilir daha erken bir şey söylemek için. Benim 5 haftalıkken çift kese vardı ama biri dolu gözükürken diğeri daha küçüktü. Biz her hangi bir tedavi vs görmedik o yüzden ikiz beklentim yoktu. Teyzemin ikizleri var ama açıkcası ikiz istemezdim bile ama iki kese lafını duyunca çok mutlu oldum. Sonra kalp atışını dinlemeye gittiğimizde birinde kalp atışını duyduk ama diğer kese var ama daha tam gelişmememiş ikiz muhtemelen ama gelişmeyebilir sakın kendini kaptırma bekleyelim şimdilik dedi doktor. Sonraki kontrollerde gelişmedi ve gittikçe küçülüp kayboldu. Ve doktor normal çoğul gebeliklerde bu durum çok sık oluyor dedi ve hep bir bebek üzerinden takibim yapıldı ama iliz istemeyen ben nasıl kaptırmışım kendimi sanki bir bebek kaybetmişim gibi üzüldüm. İnanırmısın detaylıya kadar bir umut ikiz olur mu diye bekledim. Rüyamda ikiz gördüm hani belki gelişmiştir de doktor göremiyordur diye aptal bir umut vardı içimde 😂 detaylıda kızım tek başına içerde dans ediyordu o zaman eşime dahi söylemediğim çünkü aptalca olduğunu bildiğimi o ikinci gelişmeyen bebeğimin artık olmadığını kabullendim. O yüzden çok kaptırmamak lazım. Şimdi alıştım bir kızım olacak inşallah sağlıkla gelsin diye bekliyorum.