Superfreshlerim Melodi düzenli devam edin o zaman ilerlemesi daha kötü, ne kadar güzel kötü günleriniz geride kalmış, şimdi sağlıklısınız, hayatınızı zehir etmeyin kendinize, eşinizde zamanla yorulur bu durumdan
Feminel16 Melodi şu yüzden sordum doktorlar 10-12 günlük gecikmeye normal sayıyorlar. Düzenli olarak yumurtalıklarınıza baktırın derim ve mümkünse stresten uzak hatta çocuk bile düşünmüyor gibi hayatınıza devam edin.
Melodi Feminel16 yok benimki gecikmeli değil hiç olmuyor yumurtaliklara baktılar amh testi 2.13 çıktı doktor güzel dedi pko da fsh÷lh oranı 1 olmalı pko için o da normal 3 ay peşpeşe bakıldı hep aynı cikti
Livask Melodi farklı bir psikolog deneyin. Muhakkak size iyi gelecek birini bulacaksınızdır. Hayatınızdaki olumsuzluklara çok fazla odaklanmışsınız. Benim de sol kolumda tümörlerim var üstelik bir tane iki tane değil yığınla ve tedavisi yok. Tek çaresi ameliyat çocukluğumdan beri devler hastanelerinden en pahalılarına son gittiğim yer hatta florence nıghtıngale ve acıbadem ortak ilerledik masada kalırsın hayatta dokunmayız sana denildi. Kendimi bildim bileli senin için ileride hamilelik riskli olacak daha çok ilerleyecek artacak hepsi söylendi. Evet hamileliklerde ilerliyor. Normalde bile doktor karşımda başkası olsa bu şekilde duramaz ağrı eşiğin çok yüksek dediği ağrının hamilelikte bin katını çekiyorum aylarca bağıra bağıra ağladım üstelik boynumdan el bileğime kadar tümör dolu sol tarafta olduğu için kalbi etkiliyor tümörler damarlarımın içinde şah damarıma yakın yerlerde de var ne olacağı belirsiz bilmem kaç milyonda bir olabilecek durummuş milyarlarca liralar harcadı ailem ama çare bulamadık normal tıp alternatif tıp her şeyi denedik. Ama asla kendimi buna odaklamıyorum odaklamadım da. Ne güzel bir hastalığı atlatmışsınız dışarı çıkın derin bir nefes alın yürüyün. Bu kadar takıntılı olmak yerine şükretmeyi deneyin
Melodi Livask çok geçmiş olsun.banada anıları söylendi o dediğiniz hastanelere hep gittim kaç doktora gittiysem aynı şeyler hep ölecek kurtuluşu yok dendi en son tek bir doktor ben bu kızı ameliyat ederim ve yaşar dedi o yaptı zordu 9 saatin içinde iki ameliyat oldum ama amerika dan gelen hocası ve onun sayesinde düzelsin çok şükür
Melodi Livask eğer istersen doktorun ismini verebilirim ama randevu almak biraz zor baya uğrasmisti Annem
Elfsrkn Melodi bak canım bende senin gibiydim.. hayatımda Herşeyi sıkıntı yapıyordum psikoloğa gittim bana iyi geldi.. eğer gerçekten istersen düzelmeyi bir düşün..
Livask Melodi yok canım ben uğraşmıyorum onunla artık farkındayım nereye gönderdiysek filmleri nereye gittiysek çocukluktan beri çok uğraştık benim damarlarımın içinde tümörler. Böyle yaşayacaksın denildi yaşıyorum da. Hayatımı etkilemesi dışında ölümcül bir yanı yok şimdilik. Takmıyorum da zaten. Taktığın sürece her şey artıyor sen takmamaya bak. Hayatını yaşa
Melodi Livask takmak istemiyorum geçti cok sukur ama takmama elden gelmiyor başımın üstünde türkiye haritası gibi izler olunca unutamıyorum hergün kafayı yiycem çünkü hergün bir ses bana uğraşma çocuğun olmiycak çocuğun olursa senle aynı kaderi yasiycak çocuğunu goremiyceksin falan diyo