Esuyum38 Nerminnn herşey hazır bebiş bekliyoruz son 40 gün nasıl geçer bilemiyorum bi yandan hemen kucağıma almak istiyorum bi yandan aman dur vaktinde sağlıkla gelsin diyorum 😊
Brcm_Rsm Mehaba biz de 33. Haftamiza girdik :) baslarken sanki hic bitmicek gibi geliyor ama sonunda az kaldi 🥰 sizce elbiseleri yikanip utulenmeli mi yoksa biraz daha beklemeli miyiz hanimlar 🥰
Nerminnn Brcm_Rsm ben daha yeni yıkadım hepsini ama ütülemedim,şuan evin temizliğini yapıyorum her gün başka oda başka bişey perdeler dolaplar falan 😅
Anne6161amine Nerminnn sanırım tek hazır olmayan benm beşigi daha almadm eşyalar çogu alındı ama yıkanmadı anneannesini beklemekteyiz inşallah süprüz yapıp erken gelmez kızım yoksa yandık :) 34+4
Minifasulye Nerminnn 2. Bebek ama daha hiçbirşey almadım hazırlamadım ya 😳 sizlerde böyle yazdıkça stres oluyorum valla 🙈😊
MrsG Biz de 33+2 deyiz. Sabırla bekliyoruz 🙈 hastaneye gidecek kıyafetleri yıkadım ütüledim ama baktım birer parça daha koyayım dedim bi posta daha yıkadım hep yetmeyecek gibi eksik gibi geliyor 😂 sırada 8nları ütüleyeceğim. Dolabımı henüz alınmadı onu alınca da geri kalanları yıkayıp ütüleyeceğim. Sonra da ev temizliği var daha🙆♀️bitmiyor sanki 🤷🏼♀️😂
Feyzaselh Nerminnn Kıyafetleri alındı Yıkandı Nevresimleri yıkandı Süsler için tüm malzemeler alındı Benim için pijama alındı Ama daha ütülemedim çantayı hazırlamadım. Süsleri yapmadım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mr1517 Esuyum38 valla çok birşey üst baş almadım doğuma herşeyimiz hazır şükür 🙏🏻 yatağımız arabamız vs. Bir çantamız kaldı onuda hazırlıcam bir fırsatım olmadı 🤷🏼♀️ Niyet ediyorum birşey oluyor yapamıyorum 🤣 öyle beklemedeyiz
BuluttSecil Benim 33+0 bugün ama ne eksikler bitti ne yıkandı ütülendi. 36 bitiminde yapmayı düşünüyorum. Daha ev temizliğine de başlamadım öyle bekliyoruz bakalım
alew 34+5 olduk ama hala eksiklikler var 🤭 Alışverişi bitti artık ama çantamı bu haftasonu hazırlayacağım inşallah. Kıyafetler yıkandı ama ütü daha yapamadım. Evin temizliği de duruyor 🤭 Bir yandan çalışmak bir yandan hazırlık vakit alıyor maalesef...
Anne6161amine Esrabatman normalde strest yapmıyrm daha var diye buraya giriyorum bakıyorum herkzn hazır bende mi anormallık var anlamıyrm ki, :)