Melike37 Deletedmom00170 canım ben gecen ay ovulasyon denedım ilk denememle hamıle kaldım 2 gun agrısız kanamam oldu burda post actım kımyasal dedıler doktorada gıtmedım
Deletedmom00170 Melike37 kuzum benim Yumurtlama günümde cogu zaman akintim oluyor bu yumurtlama günüm nedemek değil mu
Melike37 Deletedmom00170 aynen canım akıntı böyle 2 parmak arasına alınca yapışkanlı olunca yumurtlama donemı oluyor diyolar
Melike37 Deletedmom00170 yumurtlama dır canım ama benımde 2 gun önce geldi bıde bugun geldi kaç günde bir yumurtluyorum 😁😁😁😁😁
duygusm Deletedmom00170 benim adet döngüm düzenli olduğu için ben uygulama üzerinden takip ettim ve doğru çıktı.
Deletedmom00170 duygusm kuzum benimde öyle takip ediyorum uygulamadan ve o gunler dedigi gunler akintim oluyor uygulamayla hamile kaldin mı?
duygusm Deletedmom00170 evet, uzun süredir kullanıyordum uygulamayı adet takibi açısından. Bebek denemesi için yüksek ihtimal gösterdiği günlerde gün aşırı deneme yaptık ve çok şükür ilk seferde hamile kaldım 🙏🏻 Test kullanmama gerek kalmadı.
duygusm Deletedmom00170 İnşallah Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻