Meltemasya2019 Doktorumun tavsiyesi üzerine oldum çarşamba ve perşembe günleri 2 doz olarak aranizda olan var mı kızlar erken doğuma karşı tedbir dedi doktorum
Bilge80 Meltemasya2019 ben aldım 31. Haftada açılma ve sancılar oldu o yüzden 3 gün hastanede yattım ilk gün 12 saat arayla aldım .
Meltemasya2019 cennet22 erken doğum olmadı demi canım ben vuruldum diye çok tepki aldım herkes çok korkuttu
cennet22 Meltemasya2019 yok yokk 34 haftalıkken baslamıstı dogumum durdurdular ciger gelistirici igneler haplar falan verdiler smdi 37 haftalıgız bn gelsin die dua ediyom ama gelmiyo 😆
Meltemasya2019 Hazelkrnz Benimde 4 taneydi canım 2 doz 2 doz yaptılar doktorum bir sorun yok ama işimizi garantiye alalım dedi basta 4 ay riskli kanamalı gebelikti onun için vurdu
Meltemasya2019 cennet22 Allahım sağlıkla getirsin canım benim bende korkuyorum erken doğacak diye basta çok kanamam oldu bide buaralar belim çok ağrıyor korkuyorum Allahım vaktinde getirsin inşallah 😊
Bilge80 cennet22 ayni şey bende oldu ilk gebeliğimde 3 gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne haplar falan aldım sancım durduruldu . Ama oğlum 41 hafta oldu gelmedi en son 41+2 de suni sancı ile biz başlattık doğumu😊
cennet22 Bilge80 yaaa 🤦♀️insAllh o kadar da gecikmezzz 😅sabırsızlanıyorum zatnn bi an once kavusmak icin gunler bile gecmez oldu 🤷♀️
Meltemasya2019 Mervednr Allahım sağlıkla getirsin canım banada o haftaları görmek nasip olur inşallah bende 38. Haftada doğmasını istiyorum ama nasip 😊
Feyza_98 36+3 haftalığım açılmam ve hafif sancım çıktı 2 doz ciğer geliştirici yaptılar ilaç verdiler sancıyı kesmek için doğum olmaz değil mi ?