Haticemre21 Hanımlar az önce geldk doktordan 14 haftaligiz kızımız olacakmış inşallah cok mutluyum Allahm sağlıkla sıhatle kucağımıza versn insallah ❤😍👼❤🙏
Aysmnv35 Haticemre21 hayırlısı olsun sağlıkla doğarlar inşşşalah Benimde bi kızım bi oğlum olacak inşşşalah ☺️💜 15+4 haftalığız bizde
Haticemre21 Medine_1992 aynen öyle doktor ihtimalli de konuşmadı bacak arasi bos dedi tabi ben goremedm de 😂 o an aglamaya baslaynca soramadm da degisirmi snra flaan diye 😍❤🙏
Medine_1992 Haticemre21 hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah istediğini verdi rabbim gönlünden geceni 🌺😊
Haticemre21 Aysmnv35 amin inşallah 😍❤ ikizleriniz olcak demek bende ikiz eşiyim ikiz olur diyorduk ama olmadı 🤗🙏😍
Aysmnv35 Haticemre21 benim de görümcemin çocukları ikiz ama ailemizde uzaktan bile olsa var 💜☺️ Saglıklı olsunlar vakti zamanında doğsunlar baka bisey istemem 🙏
Haticemre21 Medine_1992 aynen öyle canm gönlümden gecen oldu cok şükür beklemiyordum doktor kiz deyince ağlamaya basladm hic sormadm bile değiştirmi snradan falan diye 😂😂