Gzdnr Arkadaşlar 12 hafta olmak üzereyim ama en son gittiğimde hala asagidaydi doktor ölçtü 39 şuan 25 ve altı olursa tehlikeli dedi ama zamanla neolur bilinmez aynı sorunu yaşayan oldumu zamanla yukarı çıkan veya ne zaman çıktı bu konuyu düşünmeden yapamıyorum artık ne zaman cikcak yukari diye teşekkür ederim.
Melteeeem Gzdnr benimde aşşada canım doktor bir sonrakinde de aşşada olursa o zaman konuşulacak suan üstünde durmayalım çünkü 20.haftadan sonra %80 yukarı çıkarmıs çıkmaz sa da araştırdım sezeryan olurmusum kanama gibi riskleri de var mıs ama aşşada olduğu için normal Doğumu engellermiş galiba
Selmanur Gzdnr sıkıntı olacağını düşünmüyorum .İçini ferah tut zamanla yukarı çıkacaktır .aklından çıkar bence hatta unut normal bir hamilelik Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Gzdnr AyselAmir görüntüde rahime yakın diyorlar çünkü gerçektende öyle herkesin yukarda benimki aşağı doğru büyüyor yerlesmeside rahime çok yakın demişlerdi
Superfreshlerim Gzdnr canım ben ikiz bekliyorum benimde birinin plasenta aşağıda serviks ağzına yakın diğeri yukarıda, 18+5 oldum, doktorum 5. Ayın sonunda muhtemelen çıkar yukarıya çıkmazsada sıkıntı olmaz dedi.
Gzdnr Superfreshlerim inşallah olmaz canım ya erken doğum yada düşük olabilir dedi başka doktor bilmiyorum her doktor başka bişey söylüyor kendi doktorumda erken olabilir gibisinden bı konuştu ama üstünde çok durmadı
Gzdnr Melteeeem evet zaten başka sıkıntım var sezaryan olcak doğum Allah nasip ederse görürüz inşallah o zamanida insan düşünmekten duramiyo kanamam oldu iki kere bu yüzden az oldu ama yinede korku var
Melteeeem Gzdnr sıkıntın neyki ben anlamadım o 39 u falan rahme yakınlığı mı oluyor bilmiyorum da ben