Musel Kızlar dün ve bugün yapabildim ondan önceki günlerde elimde yoktu test. Dün 16. Günüm bugünde 17. Günümdü sonuçlar böyle muhtemelen çatlamış yumurtam allahtan 4 gün ilişkiye girdik demekki o ara çatladı https://hizliresim.com/DOWOko
Nesahhn Musel canım bir de bişey sorcam testleri saat kaçta yapıyorsun her gün aynı saatte ve yapmadan 1 saat önce sıvıyı keserek yapıyorsun değil mi?
Musel Nesahhn valla benim 2. Deneyişiö çok araştırdım internetten 11 de sıvıyı kestim 12 bucukta yaptım her gün aynı saatte yapmana gerek yok 12-4 arası birde akşam 8-10 arası öneriyolar
Nesahhn Musel ben de 10:30 gibi yaptım bugün ama sanki koyu çıktı o yüzden akşam tekrarlıcam ve bundan sonra akşam yapcam. Zaten işten eve 1 saatte gidiyorum öncesinde de bişey içmeye fırsat bulamıyorum gidince hemen yapcam 3 testi de atcam size.
Deletedmom00170 Musel kuzm önce koyu 2 koyu cizgiyi gor ilişkiye gir sonra ertrsi gun yine yap silinmis olması gerekiyor
Musel Nesahhn tamam canım bekliyoruz ama stres yapma hakkında hayırlısı olsun bu arada kaç yaşındasın
Musel Nesahhn yaşlandık napcaz olur mu benim babamda 41 yaşında en büyük evladı benim 22 yaşındayım 2 tanede kardeşim var belkide biz olmasaydık onlar kendini yalnız hissedicekti allah en kısa zamanda sizede hayırlı haberler almayı nasip etsin ❤️