Feba Betahcg dğerim 9755 dğerim bu kdar yüksek olmasına rağmen dış gebelik olablr mi ? Muayne olmadm cnkü doktr dha ortda bse yok gt 1 hfta snra gel ddi haliyle muayne olamdm ama cvremde bi çok kşi dış gebelik olablr diye bni korkutuolar sanki istemiolar gbi hep bi olumsuzluk ..
Suna_Aysal Feba saglikli artis oluyorsa dis gebelik olma ihtimali düsük ama o degerde kese görünmesi gerekiyordu neden bakmadi doktorunuz
EngucluAnne Feba etrafını dinleme sen o doktordan tatmin olmadıysan farklı bir doktora görün için rahat etsin en azından
Rabia29 Feba Değeriniz gayet güzel bence neden dış gebelik diyorlar ki? Ne gibi bir bilgiye sahipler acaba merak ettim doğrusu 🤔
Feba Zaten özelde böyle değil devlet hastanesine gttim hatayı orda yaptım hani daha kçük bişe göremem diye başından attı diye düşünüyorum.
Nihanak Feba canim ben degerim 1100 kusurken kese gorduk doktorunu degistir mutlaka bu degerle gorulmesi lazim. Doktor olarak da bezmialem vatan cd de doc dr pinar.ozcan benim.doktorum cok.iyi bi doktor siddetle tavsiye ederim 😊 Rabbim.saglikla kucagina almak nasip etsin 😊
Busralnan Feba sefaköy medipol hastanesi dr deniz sarıkayaya gidiyorum çok ilgili tatlı dilli biri öneririm canım 😊
_kbranr_33 Feba canım bende ılk kan verdıgımde 379,9 gibiydı sonra 1 hafta sonda gidecektim gıdemedım 10 gün sonra gıdebıldım gitmeden tekrar kan verdim sonucu alıp ogle gittim kan degerıde 26 bın küsür cıkmıştı
Hnfe Feba arkadasiminda basina geldi 2500 kusurdu doktor göremedi normalde gorunmesi gerekir demisti keseye 2 gun sonra gel.dedi 9 bini gecti yine kese bos ve ogrendikkki kese buyuyo ici boş ve sezeryan dikisine yapismisti hemen ameliyatla aldilar
Dmt01 Feba valla benim 1385 mi neydi değer kese göründüğünde yani epey yüksek bi değer görünmesi gerekir ultrasonda bakılmadı başka doktora gidin o değere rağmen hala bakmadıysa eğer