Asporcee Merhaba 34 haftalık gebeyim akşam iç çamaşırimda kan gördüm ilk başta telaş etmedim nişan sandım daha sonra sildim 3 peçete kan oldu kırmızıydı rengi apar topar hastaneye geldık alttan muayene ettiler kanamam varmış hastaneye yatırdılar çok şükür bebeğim iyi ama kanamanın sebebini bulamadilar. Ağır kaldırdin mi cinsel ilişkiye girdinmi sinir stres yaptınmi gibi sorular soruldu hiçbir şekilde birsey yapmadık bütün gün yatıyorum evde Bi yemek yapıyorum o kadar. Bugünde sabah kanamam kahverengiye döndü ama doktorlar hala kontrol altında tutuyorlar. Benim yaşadığımı yaşayan oldumu aranızda? ?
Mucizemsinseenn Asporcee bende 35 haftalık hamileyim aynısını dün yaşadım hastaneye yatirdilar iğne ve serum verdiler çok şükür bugün kanama yok eve geldim yatıyorum sürekli
Merve6475 Asporcee kahverengiye döndüyse ilk kanamadan icerde kalan kandır rengi pembe ve kırmızıya dönerse sıkıntı suan kahverengiyse telaş etme canım
Asporcee Mucizemsinseenn bana iğne serum hicbirsey yapmadılar ama gözetim altında tutuyorlar hala hastanedeyim işte
Asporcee Merve6475 Allahın izniyle Bi doğursam evladımı 🙏 Çok korktum böyle olunca sagolsun doktorlarda çok açıklama yapıyorlar araştırma hastanesinde tedavi görüyorum herkes ayrı telden çalıyor 😔
elifeyy Dün bende kanama ile hastaneye gittim ndn anlamadılar altta. Muayne oldum nst de sancım çıktı serum verdiler bugün kanama yok ama ağrı gibi bişeu var belimde karnımda 31 hafta daha :/