Seline Kızlar merhaba.15 haftalık hamileyim 2 3 gündür sağlı sollu kasılmalarım batmalarım oluyor özellikle yataktan bi anda kalkınca sanırım yada ayaktayken 3 4 saniye içinde geçiyor ama normal midir acaba bebek hareketi falan mı
Deletedmom0026 Seline ani kalktign icin oluyor bende de cok oldu unutup hamile oldgmu hep ani hareketler yapiyordm ve hala oluyor yataktan donerken bile
Superfreshlerim Seline canım ani oturup kalkmaktan kaçın, bende de oluyordu, doktorum günde en az 10 defa ve ritmik olursa tehlikeli erken doğuma işaret eder ama birkaç defa düzensiz olabilir dedi
Seline Deletedmom0026 sağol canım insan pimpirikli oluyor korkuyor ara ara oluyordu ama 1 aydır rahattım şimdi tekrar başlayınca korktum
Deletedmom0026 Seline cok haklisn bende cok fazla arastiririm o yuzdn birsy oldugnda dogru birsu yapiyorsun. Bol su ic sen
ylzaht Seline Korkma canım bende o haftalar kasılma diye biliyordum ama değil ani hareketten oluyor içimizde bebiş var annesi dikkat et :) ve korkma bol bol dua et olur mu ❤️
Seline ylzaht çok sağolun içim biraz olsun rahatladı o kadar çok dua ediyorum ki rabbim herkesin evladını korusun kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla