Yaseminkadir Merhaba 18haftanin icindeyim burnum tikali resmen nefes alamiyorim su gibi geliyor ama acilma yok maalesef vicks buhari yapsam yada burnumun kenara sursem birsey olur mu acaba 😍😁
Halimearslan55 Yaseminkadir hayır hiç bir sakıncası yok ben ilk gebeliğim de de kullanmıştım .. sürebilirsin hatta buhar şeklinde daha etkili oluyor .. ayak altına sürünce de öyle
gunaynur Yaseminkadir hamilelikte kullanılması zararlı diye biliyorum başka doğal çözümler deneyin bence
58Vildan Canim ben yaptım ama bi zarari var mıdır bilmiyorum baya griptim oyle yapinca burun akintim tamamen bitti rahatlatti beni
58Vildan Yaseminkadir canim burnumun kenarlarina sinüs yerlerine sürdüm buharla icime cektim icin rahat etmiycekse yap buhar yaptiktan sonra yika ama bisey olcagini sanmam
Gmzrn Ben sirtima gogsume surmustum oksuruk icin cok sukur bisey olmadi burundan bisey olcagini sanmam ama icin rahatlasin istiyosan yinede bi doktora danis
BsraKavazYedek Ben bir eczaciya sordum, vicks ve buguseptil ikisinin de hamileler uzrinde deneyleri yokmus yani zararli ya da degil denemiyor, riske girmeyin kullanmayin dedi. Bana doktor nasorinse organik burun yikama kitini onerdi onunla temizliyorum sinusleri, bir zarari yok deneyebilirsiniz.
Mihrababat Bende buguseptil kullanmştım burnumun tıkandığı dönemlerde rahatlatmştı beni kullanabilirsin bncede
58Vildan Sual: 19 haftalık hamileyim. Burnum tıkalı ve nefes alamıyordum, burnumun kenarına vicks sürüp soludum, bebeğe zararı oldu mu? CEVAP Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevim Turhan'ın cevabı: (Problem olmaz, tereddüt etmeyin.)
58Vildan Canim yada esine aktardan nane yagi aldir kaynar suya bir kaac damla dok yada yüzüne sürüp buhar yap oda rahatlatiyor