Esr36 Arkadaslar ben gecen gittigim de 13 haftalik olacaktim ama cinsiyetim belli olmadi ne zmqn belli olur acabaa
Eylulvebebegi Esr36 aslında belli doktorlar biliyorlar ama emin olmak istiyorlar. bence erkek bebeklerin genelinde erken söylüyorlar kızlarda iyice emin olana kadar söylemiyorlar
ShrBkr Esr36 doktor tahmin yaptı mı o haftanda. Ben 12+2 de gitmiştim tahmin yapmıştı sonra 16+5 te gittim kesin söyledi 3 hafta önce. İlerleyen haftaları beklemekte fayda var
Eylulvebebegi Selmanur bayağı erken söylemiş size , bana %80 demişti 14. Haftada 16. Haftada evet kız dedi. Ayrıntılı ultrasondada uzman dr kız dedi. Artık doğrudur herhalde😃
Selmanur Eylulvebebegi oğlumdada erken söylemişti doktoruma güveniyorum ☺️ Resim atıcam ama beceremedim burada arkadaşlar nub yöntemi ile bakıyorlar acaba nasıl resim atılıyor
Nlla Bizim 16. Hafta da belli oldu herkes kesin kız dedi erkekmiş bebişimiz 😊 Bazen inatçı olabiliyorlar 😊 Sağlıklı olsunlar da inşallah 🙏🙏
Nursah06 Ben 13 haftam da gittiğim de doktorum %80 kız dedi ben de kıyafet filan aldım o hevesle sonra doktorum gitti hastaneden özel de olduğu halde son an da söylediler bize gittiğini bizde Acıbadem’e gittik eşimle 15 haftam da ve pf doktor %1500 erkek dedi ve kafam çok karıştı bu cinsiyet daha ne kadar değişir bilmiyorum 🤔
Esr36 Ya bana dedi ki erken cinsiyet icin benimde hissiyatim erkek gibi ama acaba kiz diye mi emin olamadi