Mucizem_21 Güzel hamişler ben 20+5 gebeyim ve sağlık ocağından çağırılmadım kaydımızı yaptirirken aşı olacaginda biz seni aricaz diyorlardı daha aramadilar siz kaçıncı haftada oldunuz?
Duchess Mucizem_21 16-22. Haftalar arası diye biliyorum ben 18 haftalık hamileyim 4 gün önce ilk dozunu oldum 😊
ShrBkr Mucizem_21 sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda benimle ilgilenen ebe 20.-26. Haftalar arasında iki doz yapılacağını söyledi. Bende 19+5 im, pazartesinden sonra arayacaklarını söylediler. Bence sen git konuş unutmuş olabilirler vakit kaybetme
ekara Mucizem_21 bana 16 ile 20. hafta arası ilk doz ilk dozu olduktan 1 ay sonra ikinci doz demişlerdi. Ben 20. haftada ilk dozu oldum. Bence siz gidin bugün olun geciktirmeyin.
[silindi] Mucizem_21 20. Hafta kontrolünde ve 24. Hafta kontrolün yaptırdım . Gittiğim hastanede yaptılar . Beni de aramadılar hala da aradıkları yok . Evimede uzak zaten sağlık ocağı . Hastane de yapıyorlarsa sende yaptırabilirsin bence
Mellteem Mucizem_21 ben daha 2 gün önce oldum 20+1 çdim gittiğimden tam zamanında gelmişsin dedi onlar aramıyorlar git sen 1 ay sonrada 2.dozu olcam canım şimdiden geçmiş olsun 2gün agrısı geçmedi 😔