Ancelina Arkadaslar 25+5 haftalık hamileyim bugün tam olarak 180 gün diyor uygulamada. Arkadaşlarım kafamı karistirdi. Kaç aylık hamile oluyorum?
Umutherdaimvar Ancelina googleda haftalara göre gebeliği gösteren tablolar var faydalanabilirsiniz 🤗 bende anlamadığım için oraya bakıyorum🙈
[silindi] Ancelina 180’ i 30 a böldüğünüzde kaç çıkıyor , bunu hesap edemiyor musunuz ? Bölemiyorsanız, akıllı telefonunuzun hesap Makinesi uygulamasından yardım alabilirsiniz🤦🏻♀️
Ancelina Umutherdaimvar evet bende onlara bakıyorum genelde ama arkadaş ortamında kabul etmeyenler oldu o yüzden burda sormak istedim. Teşekkürler
madl41 [silindi] O hesap öyle olmuyor canım birçok doktor hamileliği 10 ay üzerinden değerlendiriyor ve 1 ayı 4 hafta olarak hesaplıyorlar . Buda 28 gün yapıyor . 30 gün olarak değerlendirmiyorlar🤷♀️Yani bir sitede 6 aylığa yeni girmişken başka bi sitede 7 aylık gözükebiliyorsun Buda tamamen kişisel bakış açısıyla alakalı
sevval55 Pnr347 ben bunu kayınvalideme anlatamıyorum 6. Ayıma giricem diyorum hala soran insanlara 4,5 aylık diyor beni yalancı cıkarıyor. hayır anne 5. Ayım bitiyo 6 olucam haftaya diyorum tamam iste 4,5 aylıksın diyo😂 kanser oluyorum
Ancelina İğnelemeyen, laf sokmadan ihtiyacı olana yardım edebilen herkese çok teşekkürler arkadaslar.