Deletedmom0026 Test gornmuyor ekleememissin sanirm ama bi hemen hastaneye gidip kan versen net cikar bu sekilde icin icini yiyeceğine
Deletedmom0026 hndgkct yani soyle soyleyim benim testte cikmadi ertesi gun hastaneye gittim orda gorummustu acilede girebilirsin rica edereen bakacaklardir
hndgkct Deletedmom0026 doğrudur canım öyle yapayım ben foto nasıl yüklüycem yardımcı olurmusun bir türlü bulamadım🙈
Kayraruzgar hndgkct ben çizgi göremedim ama daha 9 gün varmış adetine sencede biraz erken değil mi adet gecikmesini beklemelisiniz bnce
hndgkct Kayraruzgar aynen daha 9 gün var az bir zaman değil bakalım kan vericem inşallah vardır canım ya 🙏
hndgkct Deletedmom00170 aynen canım öyle yapıcam Pazartesi randevu aldım bakalım bi kan tahlili yaptırıcam 🙏
hndgkct Busimss ben hafif silik bir çizgi gördüm gibi canım yada istediğim için öyle geldi 🙈 Pazartesi kan vericem bakalım🙏
Nemoanne hndgkct tatlım regle 9 gün varken daha döllenen yumurta uterusa yerleşip hcg salgılamıyor ki ,çok erken yapmışsın testi. Regl öncesi 2 günden itibaren başlayabilirsin teste, diğer türlüsü boş stres oluyor
hndgkct Nemoanne doğru söylüyorsun canım ben sabırsızlık yaptım biraz boşuna stres oldum bi kan veriyim yine içim rahatlasın 🙏