Alleynaa Merhaba daha bir aylıkım 19 yaşında anne olicam kendimi çok tuhaf hissediyorum çok endişeliyim benim gibi aranızda genç anne olacaklar varmı
Zelihaertek Alleynaa 18 yaşımda oğlumu doğurdum 20 yaşımda kızımı doğurdum şimdi 30 yaşındayım 3 .istiyoruz bence en güzeli erken yaşta anne olmak yoksa ilerki yaşta bebekle uğraşmak zor gelir
Nur55 Alleynaa kaç yaşında olursan ol ilk bebek hep öyle olur tecrübe yaşla değil yaşadığınla oluyor, ilk bebeğimi 22 yaşımda kucağıma aldım şimdi 23 yaşımdayım ikinci bebeğim geliyor 🌸
Feyzaselh Alleynaa 21 yaşındayım 2. Hamileliğim. 35. haftaya girdik 1,5 yaşında kızım var oğlumu bekliyoruz 😊
Badevehande Ben 18imde evlenmiştim ama 20 de anne olacağım banada biraz tuhaf geliyor ara sıra 😊 ama şurda 30 yaşındayım diyen çocuk gibi insanlara kıyasla gayet Olgun olduğumu düşünüyorum 👍kesinlikle akıl yaşta değil❤️
Anne6161amine 23 de evlendm dogumdan kızım da ekimde dogacak bende ekimde 25 e giricem çok erkn oldugunu düşünüyorum bazen hele ki okullar başladı ögretmen arkadaşlar işe giderkn benm evde duruyo olmam kıpırdıcak halimin olmaması psikoloji bozuyo🙄