Tugba12345 Bizm kızımla en basindan beri 1 haftalik geri cikiyordu ultrasonda 39.haftama girmstm doktor kontrolumuze 1 gun vardi o gece sancilandm acile gittik doktorum yoktu ebe vardi cok guzel ilgilendiler sagolsnlar hemen catala ciktm muayene etti acilma vs yok dedi cati kemigimn birisi basıkmıs ama normal doguma engel olmaycgni soyledi nyse indim nst cekildi sancilarm cikti ertesi sabah kontrolm vardi kilosu 3kg idi tam sonra doktorum da muayene etti 1cm acilman var dedi elinde de epey kan vardi ben hep basndan beri normal istedgm icin yarn gel bi suni sancyla deneyelim dedi yada sezeryana gun verebilirm dedi bebek durdukca gerilemeye baslarms son haftda cunkü.bnde kabul ettim sabah erkenden hastahanedeydik yatisim yapildi nst ve suni verildi basta hersy iyi giderken agrilarm muthis artti ve nst bagliyken o aciyi cekmenin tarifi yok..sonra biraz kalktm gezdm falan 4 saat gecti tekrar catala ciktm aciklik 2 cm ye ulasms doktrm o esnada bakarken suyumu patlatti acilarm daha da artmisti ebe epidural taktrmami oyle beklememizi soyledi bu sekilde cok aci cekecgmi soyledi suni sancyla.eşimde beni acı icnde gorunce kabul etmedi dha fazla suni sancyi.kestiler bu sefer kendi sancm basladi ölüyordm nefesm kesiliyo dilim kuruyo gozlerm karariyordu daha fazla dayanamzdm biliyorm ve ısrar ettm sezeryan olaym kurtarn beni diye bagrisimi hatrliyorm esim imzalari atiyor ebe doktoru ariyordu ama dayanamiyirdm bi an once doguma alinmak istedm nyse almaya geldiler beni esimin bakislarni da asla unutamam perisan oldu benmle 😢 amaliyathaneye girer girmez titremeye basladm agrim da keslmemisti.ekip sahaneydi okadar guzel ilgilendiler ki anlatamam hemen spinal ignemi yaptilar sonrasi bi rahatlikti ki sicaklik gelmeye basladi ayaklardan ustmu de orttuler artik iyiydm kizimi heycanla bekledm doktorm geldi 5 dk sürmedi kizimn sesini duydm hemen iyimi nasl dye sordm o ne tatli bi sesdi allahim tatli tatli agladi yanima getrdiler heemn bembeyazdi mis gbi kokusu vardi guzel kizim derinim tam 3 kg 60 grm 49 cm dogdu kizimi goturduler bende kizimdan 10 dk sonra cktm heycanla kizimi gormek istyodm odaya girdgmde herkes kizimn basinda telefonlarda 😁 cok guzeldi kizm masallah emzirmemi istediler hemen biraz zorlaniyorz emerken kavrayamiyo tam olark kolostrm da az oldugu icn yetrli olmuyor mama takviyesi yapiyorm suan önerilernz varsa alirm bu konuda.süt pompasi almamistk lazm olursa alalm diye gercktn lazm oldu bugn alicaz.birde mamagi siz biberonla mi veriyosnz yoksa kasikla mi tavsiyleri alirsam cok sevnrm herkese hayirli dogumlar 🙏🏼
Ps15 Tugba12345 Gözünüz aydın analı babalı büyüsün🙏🏻😊 O ağrı çok mu zordu yani nasıl birşey, ben de bugün kontrole gideceğim birşey diyecek mi bakalım doğumla ilgili çok merak ediyorum ama sezaryene daha yakın gibiyim😄
Arendeniz Tugba12345 Tebrik ederim Allah size bağışlasın🙏❤️ Darısı bizlere inş😅 Epidural istememe nedeniniz nedir diye sorabilir miyim?☺️
Tugba12345 Ps15 herkesn agri esigi farkliyms canm ama suniyi asla kabul etme asla.boyle bi agri hic bilmiyorm cok zordu
Tugba12345 Arendeniz sagol cnm.açilmam 2cmdi epiduralin ise yarayip acilmamnda hizli ilerleme olacgndan emin degldk suni sanciyi almaya devam edicektm agridan dayanamz hale gelnce direk sezeryan istedm canm
Ps15 Tugba12345 Anladım canım zaten ben o aşamaya kadar gelmem gibi hissediyorum ama kısmet tabi😄 Geçmiş olsun size de.