Gulbahar1994 Kızlar merhaba 11haftalık hamileyim ve tsh değerim bugun 2.63 çıktı sizce bu değer çok mu yüksek bebeğime zarar verir mi? Yarın doktora gideceğim ama size bir akıl danışmak istedim bilgisi olan varsa bana yazabilir mi? 🙏❤
Dbkinci Gulbahar1994 canım cok abartılacak yüksek değil ama doktorun ona uygun ilac vericek bende troidim yüksekti euthyrox 25mg ilac verdi simdi baya düşük ilerliyoruz cok sükür ve önlendipinde bir sıkıntı olmuyor 2.50 altı olması gerekiyor.kafana takma doktoruna dans ilaç verirse düzenli kullan Allaha cok sükür bisey olmuyor.
ozanejla Gulbahar1994 Canım değerlerin gayet normal 4’e kadar normal diye biliyorum. Çünkü bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tsh değerlerim bayağı yüksekti 13 gibi bir değerdi ilaçla indi.
deletedmom02 Canım benimde 4.60 çıkmıştı hap verdi doktorum en düşük dozda şuan 1.80 e düştü, ilaç kullanıldığı sürece sıkıntı olmuyor içiniz rahat olsun..
Suheda 2bucugum altinda olmasi gerekiyor hamilelikte ya gözlem altinda tutar sizi yada düşük dozda ilac verir benmki 4.30du ilaca baslamistik hala devam doguma kadar birakamiyosun ilaci deger dussede
Suheda Gulbahar1994 evet canm devam doktorum öyle.dedi bana çünkü düstü die birakinca yine yukseliyormus