Mutlu_E Karnımın sağ tarafında bi ağrı var bu gece oldu aşırı bi ağrı morarmış gibi sancı gibi bıçak batıyor gibi tuhaf bi ağrı şöyle tarif edeyim Göbek deliğimin 1 karış sağ tarafı karnımın yanı gibi 😣 Aşırı ağrıyor nefes alırken bile acıyor bu gece uyurken hissettim 25+5 ikiz gebeyim
Mutlulu Mutlu_E canım dayanamayacağın bi ağrıysa hastaneye gitmeni tavsiye ederim bi çok hastanede jinekolog nöbetçi oluyor herhangi bi durum varsa doktoruna ulaşırsın bi kalp atışlarını dinlemeye gidebilirsin bence sakıncalı bi durum mu bilemiyorum umarım sorun yoktur beni de haberdar edersen sevinirim 🙏🙏
PinPera Mutlu_E Sag gogus altindaysa safra kesesi ama tam yan tarafsa bagirsak gibi duruyor. Gaz sıkışması olabilir. Cok gecmis olsun
Mutlu_E Mutlulu doktoruma saat biraz geçsin mesaj atacağım eğer ağrım geçmezse çünkü dayanamam acı var resmen tuhaf bişey ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 🤷🏻♀️ Acaba rahim kasılıyor bebekler sıkışıyor vs vs gibi bişeymidir ki 🤷🏻♀️😣
Mutlulu Mutlu_E hiç bilmiyorum ki yanlış Bişi söylemek istemem canım en mantıklısı doktorunla görüşmek olur
Mutlu_E Sabahtan beri hastanedeyim bütün tetkikler yapıldı gebeliğe bağlı böbrek büyümesi+bide üşütme söz konusuymuş ondanmış ağrı arkadaşlar
Mutlu_E Mutlulu her hamilelikde oluyor dedi kimine rahatsızlık verir vs dedi serum taktı çok ağrım olunca, birde ikiz bebeklerim olunca çok baskı yapıyorlarmış
Mutlu_E gamzosgamzos geçmezse tekrar çağırdı burda okudum da stent vs diye bişey mi yapılıyor bi bilgin varmı canım senin 🤷🏻♀️
gamzosgamzos Mutlu_E var canim ama o cok cok buyurse ben kontrole gittigimde buyume kuculmustu biraz doktor cok o tarafa yatma dedi dikkat ediyorum 1 haftadir agri yokdun dun biraz zonkladi bugun gecti cok zor durumlarda serum icin hastaneye gidebilirsin dedi